Spring over navigationen

Din sjæls tomat

Det er jo bare en kop kaffe i centeret. Helt almindeligt og ikke spor usædvanligt. Hvorfor bliver folk ved med at stirre på mig. Hvad er det, jeg gør forkert? Nu kommer en af vagterne. Åh nej, han stirrer også på mig! Hvorfor? Hvad har jeg gjort? Nej, vent, det var vist ikke mig alligevel. Nok snarere de to råbende teenagere et par borde længere henne. Han beder dem tie stille. De gør det. Det var egentlig rart, at der blev lidt mere fredeligt. Det var nok også det, de andre kiggede på.

Download episode #038 uden større ståhej

I denne episode besøger værtstrioen forbrugerkulturens højborg: Storcenteret. Vi starter henne i Amerika, hvor vi skal følge en gruppe sikkerhedsvagter i deres sindsoprivende hverdag i et af de største centre, der findes, i Mall Cops: Mall of America. Derefter finder vi ud af, hvordan det senkapitalistiske dødsrige ser ud i Nintendo DS-spillet The World Ends with You. Og endelig studerer vi zombie-apokalypsens indvirkning på VCD-branchen i Bio Zombie.

Indholdsfortegnelse for episode #038
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:26:23 – Mall Cops: Mall of America
00:51:26 – The World Ends with You
01:11:03 – Bio Zombie
01:31:34 – Farvel & tak

Vil du gerne fortælle os om dine seneste indkøb, eller bare bede os tage noget med fra kiosken, så kan du skrive en kommentar her på siden eller sende et e-brev til post@ddkkpodcast.dk. Vi er tilbage med endnu en episode om 14 dage, nemlig på selveste St. Valentinsdag, den 14. februar 2012, og du kan ikke lade dig underrette derom via vort RSS-feed, iTunes eller ved simpelthen at klikke dig ind på ddkkpodcast.dk så ofte som muligt!

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

3 kommentar

 1. Hej sportfans

  Prøv lige at tjekke jeres mail. Den er syg eller noget. Jeg sendte nemlig lytterpost ind til seneste pod (både på snak@ddkkpodcast.dk og post@ddkkpodcast.dk), men begge gange sagde Gmail, at den ikke kunne aflevere skidtet. Håber det går bedre med pral, fordi… DAMN, det var god post, I missede!

  • Haha, godt, så ved vi da i hvert fald, at det ikke duer!

   Edit: Eller hvad? Jeg kan godt sende til dem alle? Gider du forward det, GMail siger, til min email-adresse? Så vil jeg prøve at løse gåden.

 2. Jack løste gåden og fik lappet hullet i postsækken (#new-media-and-ol’time-metaphors). Så send lystigt jeres lytterpost til: snak@ddkkpodcast.dk / pral@ddkkpodcast.dk / post@ddkkpodcast.dk. – Der er igen ko på isen… INGEN KO PÅ ISEN!

  /Go Giants!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *