Spring over navigationen

Spillefuglens subsoniske sorg

En varm sommeraften, om bord på et tog uden endestation, mødte jeg en forbandet skidespræller af en horeunge fra rummet. Han viste mig en rusten, gammel nøgle og sagde, at hvis jeg gav en dram og en smøg, så ville han give mig et råd. Han drak, røg, og natten blev dødsensstille. Så sagde han: “I husenes værelser og bag deres vægge – under mørke vande og over himlens månelys – under jordens bakke og over bjergets tinde – i nordligt blad og sydlig blomst – i hver stjerne og tomheden mellem dem – i blod og ben, gennem sjæl og ånd – blandt de årvågne vinde i denne og de adskillige verdener – bag ansigterne på de levende og de døde …”

Der kan du downloade episode #039

I denne episode spinder vi rouletten, og den første kugle lander på Vega$ Tycoon, et forretningsspil, hvor man skal forsøge at tjene en formue på sit casino ved at gå rundt i hælene på mekanikeren og pedellen dagen lang. Vi kaster terningerne, og det viser sig, at The Cooler, på trods af William H. Macys store, våde hundeøjne, måske ikke er den store gevinst? Endelig gives der kort i det revolutionerende, nye koncept novelle-blackjack: Hver af de tre værter har valgt en novelle, og så spiller vi blackjack om, hvilken en vi skal tale om. Spændende, spændende, spændende!

Indholdsfortegnelse for episode #039
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:31:46 – Vega$ Tycoon
00:51:44 – The Cooler
01:15:26 – Novelle-blackjack (Thomas Ligotti: Nethescurial, Algernon Blackwood: The House of the Past eller Cory Doctorow: Craphound)
01:35:34 – Lytterpost og farvel & tak

Som man kan se, hvis man trykker på novellernes henvisninger herover, så er de alle tre gratis og lovligt til rådighed på internettet, så det må være op til lytteren selv at beslutte, om de skal læses før eller efter podcasten.

Endvidere sætter vi i denne episode gang i vores nyeste gøglerpåfund: Lytteremner. I denne og de to kommende episoder vil I lyttere blive bedt om at indsende forslag til emner, vi skal behandle, men I kan ikke vælge frit! Næh, nej, det ville være for let. Tværtimod vil hver vært vælge et ord/begreb/koncept, som emnet skal handle om. Anders har leveret det første: Frugt. Kan du finde på et emne, som handler om frugt? Så skal du hurtigst muligt sende det til vores epost-adresse!

Der kan du som sædvanlig også sende pladeanmeldelser og moralsk opbakning til, ligesom du kan skrive den slags herunder i kommentarerne. Vi er tilbage igen om 14 dage, den 28. februar 2012, og du kan selvfølgelig ikke blive underrettet via vort RSS, ddkkpodcast.dk eller iTunes.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

6 kommentar

 1. Vi har i øjeblikket lidt problemer med at få opdateret iTunes, så de bruger det nye RSS-feed, så hvis du undrer dig over, at du ikke modtager noget der, så vid, at vi arbejder på det.

 2. Jeg bruger Google Listen på min telefon, og der er den altså heller ikke dukket op endnu. Meget irriterende, ville nogen sinde.

 3. Og nogen ville sikkert også brokke sig over at jeg skriver “nogen sinde” i stedet for “nogen sige”.

  • Må det være mig? Må det være mig, der brokker mig?

   Og nu tror jeg så vist nok endelig, jeg fandt den rigtige måde at sende folk videre til vores nye rss-feed på.

   Det duer i hvert fald i både Thunderbird og Google Læser, så mon ikke Google Lytter (godt navn!) også hopper på den? Sig til, hvis der er flere problemer!

  • Derudover er jeg virkelig skuffet over, at du ikke har delt det her med os før, Tobias.

 4. Jamen, du kan da nok forstå, Jack, at jeg ikke bare kan gå og dele ud af viden om min status som meget talentfuld filmkarikaturtegner til hvem som helst.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *