Spring over navigationen

Månedlige arkiver: august 2013

Ach Velædle og Velbyrdige Hr. Satan

Livet var let, når man havde snakketøjet i orden, det havde nu altid været Mortens mening, og han synes nok, at han havde bevist det. Han havde trods alt både eget orkester med tilhørende folkevognsrugbrød, og han havde aldrig arbejdet en dag i sit liv. Selv ikke Fanden var skabt til at snakke Morten et øre af, og det skulle han gladeligt bevise, så snart Fanden troppede op. Han skulle være lige på trapperne, der var et mellemværende, som de skulle have snakket igennem. Og det er da muligt, at Morten havde klaret den, men Fanden havde sin oldemor med.

Download episode #079 diabolsk

Denne episode har Satan som omdrejningspunkt. Derfor har vi set Rob Zombies pseudo-toer, den picareske 70’er-gyserhyldest The Devil’s Rejects. Vi skal læse det Sandman-afledte djævleepos Lucifer. Og så skal vi læse en røverhistorie om den største mand, der nogensinde har levet i Amerika, i The Devil and Daniel Webster. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:33:05 – The Devil’s Rejects
01:00:58 – Lucifer
01:19:17 – The Devil and Daniel Webster
01:39:46 – Lytterpost og farvel & tak

Tak til Tobias Holst for idéen til temaet! Skulle du have et ønske om at få det med småt på din egen kontrakt med djævelen læst igennem en ekstra gang, eller har du kommentarer eller meninger om denne eller forgangne episoder, så kan du skrive et brev til post@ddkkpodcast.dk eller lægge en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 11. september 2013.

Med venlig hilsen
Dan, Jack og Anders

Skumle Hule, hvor Heltes Been sig skjule

Ud af hulens dybe gab lyder en spinkel, klirrende lyd, som mønter af glas, der falder på en marmorbuste. Det er lyden af drømmene og tankerne, der ikke længere er så hemmelige, som de har været. Her i hulen kommer de for en dag, men som det eneste, naturligvis. Kaptajn Stanley tager endnu et pulver og stirrer blindt ud i mørket, som han altid har gjort, og under ham udvider jorden sig. Det hule indre spreder sig, men i det mindste lyder klippernes knasen og knirken ind i mellem som en klarinet. For meget er usagt, og for lidt forklaret.

Hiv episode #078 ud af hulen

I denne episode holder vi hus med huler, og derfor ser vi den særdeles symbolske austral-western The Proposition, der er skrevet af den navnkundige Nick Cave, vi spiller den underfundigt underjordiske hulebiografi The Cave, og vi læser Batman-odyseen Batman Odyssey, som … Ja, det skal vist høres, før man tror det. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:20:10 – The Proposition
00:44:42 – The Cave
01:09:25 – Batman: Odyssey
01:29:54 – Lytterpost og farvel & tak

Jack lover i løbet af episoden en lille billedserie, der kan tjene til at belyse Philip Seymour Hoffmans skuespillergeni. Det forefindes her: PSH – Real Fucking Acting.

Har du dine egne teorier om jordens indre eller vil du gerne kommentere denne eller tidligere episoder, så kan du skrive til post@ddkkpodcast.dk eller lægge en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 28. august 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders