Spring over navigationen

Månedlige arkiver: oktober 2011

Hip omkring tid

Når skabsdøren lukkes, lyder det lille, flagrende klak som en rungende klokke, der endegyldigt, nærmest fatalt, falder i slag. Der er ingen tvivl om, at sidste gang, de ser hinanden, bliver gennem de ligegyldige birketremmer i skabsdøren. Eller rettere, lige før skabslågen falder på plads, og det glubende mørke i husets blindtarm forhindrer ham i at se hende. Sidste gang, hun ser ham, bliver gennem de ligegyldige birketremmer i skabsdøren. Hun kan dog stadig høre ham længe efter. Flere år efter.

Download episode #031 længe efter

I denne uge rider vi bitch for Peter Fonda og Dennis Hopper, når de sætter kursen tværs over USA i Easy Rider. Vi rider bitch for Alan Moore, når han blærer sig med, hvor meget mere han ved om britisk popkultur fra 60’erne, end vi gør, i League of Extraordinary Gentlemen: Centure, vol. 2 – 1969. Og til sidst vælter vi halvsovende af Dick Tracys motorcykel, når han futter afsted til det skæbnesvangre møde, som giver Dick Tracy Meets Gruesome sin titel.

Indholdsfortegnelse for episode #031
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:34:18 – Easy Rider
01:05:15 – League of Extraordinary Gentlemen: Century, vol. 2 – 1969
01:27:24 – Dick Tracy Meets Gruesome
01:45:44 – Lytterpost og farvel & tak

Hvis du har råd, anekdoter eller tips om saftige regeringshemmeligheder, kan du sende dem til podcast@kaffeklubben.org eller notere dem i DDKK’s Salon. Vi er tilbage igen om fjorten dage, mandag den 7. november 2011, og det kan du ikke få besked om via RSS, iTunes eller DDKK.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Bring dissonansen til tavshed

Forandringen var uundgåelig og nærmede sig med hastige skridt. Det endelige resultat var uforudsigeligt, men ville være gennemgribende. De forvirrende impulser og gådefulde reaktioner, som havde manipuleret både kødet og sindet igennem de sidste måneder havde en markant, teleologisk nuance, og lige meget hvad resultatet blev, så var det det, der var meningen. Lige meget hvad konsekvenserne blev, fra det horrible til det guddommelige, så var der ingen vej uden om. Så lad os tage en kop kaffe mere, og lad os tage et stykke tærte mere.

Download episode #030, desværre uden tærte

Lad os tale om det uhyggeligt banebrydende førstepersonsskydespil System Shock 2. Lad os tale om den 80’er-hippe pengemaskine Teenage Mutant Ninja Turtles. Lad os tale om det hjerteskærende familiedrama Mildred Pierce. Lad os tale om det diabolske special effects-orgie Faust (1926).

Indholdsfortegnelse for episode #030
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:23:33 – System Shock 2
00:52:26 – Teenage Mutant Ninja Turtles
01:30:30 – Mildred Pierce
01:50:27 – Faust (1926)
02:01:38 – Lytterpost og farvel & tak

Sådan! Fortæl os hvad du synes eller hvad du har lyst til via vores e-post eller i DDKK’s Salon. I forbindelse med næste afsnit vil vi meget gerne høre, hvem du helst vil ride bitch bag på en motorcykel. Det kunne evt. være Dennis Hopper?

Det næste afsnit udkommer den 24. oktober 2011, og vi håber, du vil lytte med igen. Notifikationer fås ikke via RSS, iTunes eller DDKK.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders