Spring over navigationen

Månedlige arkiver: marts 2012

Et af livets mysterier

Det er aldrig meningen at havne i den slags situationer, og det er altid allerede planlagt. Man gør det aldrig med vilje, og det er altid med fuld overlæg. Hvad er svaret på sfinksens gåde? Hvad er blodet fra såret? Hvad er den ustandselige bevægelses stasis? Er intetheden udgangspunktet, endemålet eller alt og intet? Hvad er svaret på det ultimative spørgsmål?

Dowload den enigmatiske episode #042

I denne episode vil vi granske den mest seriøse tv-quiz af dem alle, BBC’s Gestapo-inspirerede Mastermind. Vi vil hige og søge efter det reneste destillat af adrenalin-inspirerende skydespil i Quake Live. Og endelig skal vi søge svarene på livets mysterier i Miike Takashis chokbuffet Visitor Q.

Indholdsfortegnelse for episode #042
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:27:38 – Mastermind
00:43:39 – Quake Live
01:00:02 – Visitor Q
01:25:58 – Lytterpost og farvel & tak

Hvis du får lyst til at spille Quake Live, så er det stadig gratis og kan spilles i din browser uden den store hjælp. Du kan tilføje DDKK Podcasts værter til din venneliste ved at søge efter henholdsvis doc_blod, SkaryMonk og p0dde.

Har du svaret på livets ultimative mysterier eller andre former for kommentarer, kan du sende dem til vores e-mail eller efterlade dem i kommentarerne her på siden. I næste episode finder vi ud af, hvordan det ville være, hvis det var jer, lytterne, som lagde programmet for vores podcasts! Det bliver om 14 dage, tirsdag den 10. april 2012, og du kan ikke få besked via RSS, iTunes eller ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Hullet i tidens tand

Hvis der var en del af jobbet, som Mondrian hadede, så var det at læse de tidsrejsendes dagbøger, før de blev arkiveret, som regel lodret og som regel for evigt. Mage til opblæste, lommefilosofiske sludrechatoller skulle man lede længe efter. Derfor kunne han godt lide at rejse tilbage i tiden og ændre i de tidsrejsendes liv, så det blev sjovere at læse. Nå, så du har reddet verden fra reptilianerne og det bayerske Illuminati? Nu har du reddet den fra et harmløst forskningsagentur. Du er så bad-ass, at dit kaldenavn er “Dutch”? Nu hedder du Sissel, selvom du er en mand. Vent, fik du lige riddertitlen Sir Boss? Sir Boss?! Her skal Mondrian vist ikke have noget i klemme.

Download episode #041 gennem tid og rum!

Denne episode handler om tidsrejser, både som de udføres af håbefulde “gal videnskabsmand”-aspiranter med en mikrobølgeovn og en mobiltelefon henne i Japan, af døde detektiver med hukommelsestab og deres firbenede følgesvende ved hjælp af “spøgelsestricks”, og af skabsimperialistiske, amerikanske mekanikere fra århundredeskiftet.

Indholdsfortegnelse for episode #041
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:27:25 – Steins;Gate
00:41:50 – Ghost Trick: Phantom Detective
00:57:50 – A Connecticut Yankee in King Arthur’s Court
01:21:42 – Lytterpost og farvel & tak

Vi kæmper stadig med at sammensætte en helt episode, som kun er baseret på lytterforslag, og derfor vil vi meget gerne høre, hvad du meget gerne vil høre os tale om, når du lader dig inspirere af emnet teknokrati. Send dine forslag, sammen med alt, hvad du ellers måtte have af dannelsesromaner, skæbnefortællinger og krakilske kommentarer, til vores e-post, vores kommentar-sektion, vores Facebook-fællesskab, vores Google+-side eller vores Twitter. Alternativt kan du tape en besked fast til bænken i det nordlige hjørne af krydset mellem Tagensvej og Jagtvej.

Vi er tilbage igen om 14 dage, tirsdag den 27. marts 2012, med et emne, som måske, måske ikke er inspireret af det 20. århundredes svar på Rick Santorum. Vi håber, du vil være med, ikke via RSS, iTunes eller ddkkpodcast.dk!

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders