Spring over navigationen

Månedlige arkiver: august 2011

Soldater, sabotører og supermænd

“Når du hiver dynen op under næsen hver nat, og godter dig, og gasser dig, og ligger trygt og lunt, så er det på grund af mig. Når du drømmer, og dagdrømmer, og fabulerer, og lommefilosoferer om alt hvad der er godt ved mennesket og forkert ved verden, så er det mig, der giver dig den mulighed. Når du græder krokodilletårer og rasende frustreret angriber alle, som kunne finde på at bruge vold, som overhovedet kunne tænke på at gøre, så er det mig, du angriber. Du sover trygt om natten, fordi rå mænd som mig står klar til at banke skallen ind på alle, som truer dig, med et virkelig skidekæmpestort askebæger.”
– Chuck Orwell Churchill, 20XX

Download trygt DDKK Podcast #027

Der er paramilitær palaver på programmet, når DDKK Podcasts værter i denne uge, med baretten trykket godt ned i panden, takler det nyeste skud på “neurotisk supersoldat”-stammen i Alphas. Det militaristiske vrøvl når nye højder i Alpha Protocol: The Espionage RPG. Horder af frådende blodtørstige afrikanere får en smagsprøve på friheden i Delta Force: Black Hawk Down.

Indholdsfortegnelse for episode #027
00:31:22 – Alphas
00:55:45 – Alpha Protocol: The Espionage RPG
01:16:55 – Delta Force: Black Hawk Down
01:34:01 – The Delta Force
01:57:46 – Farvel & tak

Som vi nævner i slutningen af episoden, vil vi meget gerne høre, hvad du mener om Paul Giamatti, som forberedelse på vores diskussion om Sideways i episode #028. Vi hører selvfølgelig også meget gerne kommentarer og strøtanker om både denne og hedengangne episoder. Din langstrakte korrespondance kan sendes til podcast@kaffeklubben.org eller skrives ind i diskussionen i DDKKs Salon. DDKK Podcast er tilbage igen om 14 dage, mandag den 12. september 2011, men ikke på RSS, iTunes og DDKK.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Torturbødler, teenagere og tørre tæsk

For dig, min, hvis ikke kære, så i hvert fald værdsatte, læser, må mine gerninger fremstå forkvaklede, gale og uforståelige, men jeg forsikrer, at begivenhedernes tragiske afslutning udsprang af de allerbedste intentioner. Jeg forventer ikke tilgivelse, men et forfængeligt håb om forståelse nægter at slukkes, før jeg i hvert fald har forsøgt en forklaring, en udredelse af hvordan det kunne gå så grufuldt galt, en sand og uforkortet beretning om hvordan det gik fra et dybfølt ønske om retfærdighed, som nærmede sig vanvid, til en otte forbrændte fedtbjerge, iklædt hør og tjære, som dingler fra en lysekrone.

Download en hævngerrig episode #026 her!

Denne gang skal vi vurdere størrelsen af det brød, Kevin Tancharoen slog op med Mortal Kombat: Rebirth, og hvordan hans ovn efterfølgende formåede at bage Mortal Kombat: Legacy. Sammen med Duncan, den balancesvage protagonist i Dark Castle, skal vi forsøge at hoppe og lande på en trappe, uden at dø. Vi skal se, om vi kan holde os vågne helt til solopgang i selskab med de to ejegode teenagere i Richard Linklaters Before Sunrise. Og endelig skal vi rigtig hygge os, når Edgar Allan Poe fortæller en af sine gode, gamle historier om dværge, orangutanger og hævn i “Hop-Frog; Or, the Eight Chained Ourangoutangs”.

Indholdsfortegnelse for episode #026
00:15:57 – Mortal Kombat: Rebirth + Legacy
00:41:15 – Dark Castle
00:50:50 – Before Sunrise
01:11:14 – Hop-Frog; Or, the Eight Chained Ourangoutangs
01:29:53 – Lytterpost og farvel & tak

Har du kommentarer eller spørgsmål til dette eller tidligere afsnit, eller mener du at have regnet ud, hvad episodens tema er, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan skrive en e-post, eller du kan deltage i diskussionen i DDKKs dejlige Salon. Vi er tilbage om 14 dage, den 29. august 2011, og du kan ikke følge med via RSS, iTunes, Facebook, Twitter eller DDKK.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Rottweilere, røde sko og renegater

Særheden hang tungt i luften, og alligevel var der næppe grund til at føle den skæbnesvangre, sitrende angst, der tyngede mig. Min krop var tung, og mine lemmer havde deres egne, små idiosynkrasier, ikke som om de ikke var mine, men som om jeg ikke var mig. De foregående dages begivenheder havde været traumatiske i en hidtil uset størrelsesorden, men havde også bibragt netop denne nat en helt særlig, fredfyldt harmoni. Så stille, at man næsten kunne høre den hinsides musik komme drivende mellem sfærerne.

Download episode #025 med omhu

Nu skal I bare høre: Om Manhattan Baby, som er instrueret af Lucio Fulci og har musik af Fabio Frizzi og det kan vel næsten ikke gå galt, eller kan det? Om Criminal Macabre: My Demon Baby, hvor Steve Niles og Nick Stakal giver deres bud på, hvordan John Constantine havde været, hvis han var fra Los Angeles. Om Wonder Boy in Monster Land, hvor en lille dreng ikke behøver andre grunde til at gå i lyserøde sko, end at det ser fint ud. Og omRaising Arizona, hvor Nicholas Cage bruger noget utroligt højt hår til at gå på vuggerov.

Indholdsfortegnelse for episode #025
00:16:53 – Manhattan Baby
00:37:26 – Criminal Macabre: My Demon Baby
00:56:13 – Wonder Boy in Monster Land
01:09:04 – Raising Arizona
01:33:58 – Farvel & tak

Hvis du har kommentarer til denne eller tidligere episoder, hvad enten det drejer sig om ris eller ros til form eller indhold, så kan du sende dem til vores e-post eller skrive dem i DDKKs Salon. Det er vigtigt at understrege, at dit brev langt fra behøver at være aktuelt. Har du netop hørt episode #001, så hører vi meget gerne din mening derom. Vi er tilbage den 15. august 2011, og du kan ikke være med på bølgen ved hjælp af RSS, DDKK eller iTunes.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders