Spring over navigationen

DDKK Podcast publicerede sin første episode den 29. august 2010. Programmet er startet af Anders Pødenphant Andersen, Dan Ponce og Jack Daniel Groth-Pinnerup, der stadig fungerer som værter. De diskuterer forskellige medietekster såsom film, tegneserier, tv-serier, litteratur og computerspil.

Struktur

Afsnittene er bygget op af en intro, som i de første 11 afsnit bestod af et stykke musik, med efterfølgende diskussion af musikken, men som fra episode 12 blev erstattet af et citat fra et af de diskuterede emner. Derefter nævner de tre værter på skift ting, de har beskæftiget sig med i løbet af ugen, men som ikke er deciderede emner for episoden. Disse ting bliver så diskuteret i større eller mindre grad.

Fra episode 001 til 014 var emnerne frit valgt, men siden episode 015 har emnerne været udvalgt efter et overordnet tema. Temaet var for episode 015 til 017 eksplicit (skygger, vrede og butlere), men bliver nu holdt hemmeligt, hvorefter lytterne prøver at gætte hvad temaet var.

Episodens emner tages op et efter et i en diskussion, der som regel ikke styres af nogen overliggende struktur. Der er dog et par tilbagevendende former, som bliver brugt flere gange. Det ene er en såkaldt Cage Fight, hvor to ligesindede emner bliver spillet ud mod hinanden i en sammenlignende debat. I tematiske episoder bliver emnerne sommetider sammenlignet ud fra, hvordan de forholder sig til episodens tema, gerne med point givet ud fra mere eller mindre arbitrære skalaer.

Episoderne afsluttes med oplæsning og samtale om post fra lytterne, såfremt noget sådant er modtaget.

Produktion

Episoderne produceres ved hjælp af konferenceoptagelser via Skype, da de tre værter befinder sig i henholdsvis Århus, Talinn og København, hvorefter de redigeres og publiceres hver anden tirsdag.

Distribution

Episoderne publiceres primært på hjemmesiden DDKKPodcast.dk, hvorfra de videresendes til kaffeklubben.org, Facebook, iTunes og Podhead. Der er endvidere RSS-syndikation.

Et returspor/returping

  1. […] denne side  kan du læse mere om DDKK […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *