Spring over navigationen

Månedlige arkiver: juni 2011

Genveje, omveje og afveje

Endnu engang udkommer DDKK Podcast cirka til tiden, takket være det faktum, at en genvej nemt bliver til en omvej. Hvis man for eksempel af vanvare er kommet til at lænke sin hoveddør låst, så bliver det nemt en omvej at kravle igennem et hul på badeværelset for at komme ud. At få sin far slået ihjel kunne også let virke som en genvej til at få et fedt hus, men det er måske ikke helt uden ulemper. Og hvilken nytte er en genvej til, hvis kagen alligevel er løgn?

Der en genvej til download af episode #022 her!

I dette afsnit starter vi med at lede efter en vej ud af Silent Hill-seriens hidtil mest voyeuristiske afsnit, The Room. Vi fortsætter med at følge med i familien Lockes problemer med at finde deres nøgler i Stephen King’s søns tegneserie Locke & Key. I Portal er det svært at bedømme om man skal holde mest af selve spillet eller af spillets skurk. Og Stargate Universe er for forfærdeligt til at det kan udtrykkes med ord.

Indholdsfortegnelse for Episode #022
00:19:51 – Silent Hill 4: The Room
00:48:10 – Locke & Key
01:16:23 – Portal
01:26:29 – Stargate Universe
01:50:07 – Lytterpost og farvel & tak

Opmærksomme lyttere vil måske se at filen i denne omgang fylder endnu mere, end de plejer, og tænke, at det skyldes et meget langt afsnit. Dette er forkert, så lad være med at tænke “tl;dl”. Det skyldes i stedet en højere bit-rate, og bare mellem dig og mig, så tror jeg, at bit-raten er sat op for at pödde kan blære sig med sin nye mikrofon.

Vi hører meget gerne fra dig på vores e-post eller i DDKK’s saftige salon. Det næste afsnit udkommer 4. juli 2011, og du kan ikke holde dig orienteret via RSS, iTunes eller DDKK.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Skrald, skrot og slim

Det 21. afsnit af DDKK Podcast vil gennemsøge netop dit skrald for de glemte perler, du føler et diffust savn over i dine søvnløse nætter. De fortabte skatte, som ingen præcist husker, og som kan vise sig at være både velsignelser og forbandelser. Forbandet skrald kunne for eksempel knuse ruden, i den rumfærge, du tilbringer de første timer af din ferie i. De kunne være de mennesker, du ikke ser, og som du måske kommer til at skubbe i en tønde med radioaktivt affald. De kunne være den 60 år gamle sprut, du finder i kælderen, og som du nok kan få en dollar pr. flaske for. Det kunne være resterne af mademballage, som har hobet sig op hen over månederne af din tre år lange rejse til en galakse langt, langt borte, kun ledsaget af din trofaste kaffeautomat. Eller det kunne være et virkelig dårligt computerspil.

Fisk episode #021 ud af skraldet her.

I denne uge undersøger vi, hvor vellykket anime-serien Planetes‘ blanding af hverdagsdrama og terroristjagt egentlig er. Vi sender Tromas kultklassiker The Toxic Avenger ind i buret sammen med smeltegenrens creme de la creme, Street Trash, smækker dørene, og satser på at kun én smelter sig ud igen. Vi genser Junk Crews klassiske demo E.T.A., og undgår behændigt at forklare, hvad en demo er. Og til sidst diskuterer et fåtal af os, hvad der egentlig er galt med rumrobotgta-klonen American McGee presents: Scrapland.

Indholdsfortegnelse for episode #021
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:20:30 – Planetes
00:40:02 – Cagefight: The Toxic Avenger vs. Street Trash
01:24:37 – E.T.A.
01:32:33 – American McGee presents CRAPLAND
02:00:03 – My Hand Is Two Killer Whales og farvel & tak

Sørg for at sende os en e-post, eller at kommentere udsendelsen i DDKK’s skønne salon. Vores næste afsnit vil være bagt færdig den 20. juni 2011, og det kan du ikke få besked om via RSS, DDKK eller iTunes.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders