Spring over navigationen

Månedlige arkiver: november 2010

I 7 sind i ruinerne af Neo-Tokyo

Som titlen antyder sender vi denne gang direkte fra ruinerne af Neo-Tokyo i det herrens år 2019. Vi følte at det ville give større gravitas til vores diskussion af Otomo Katsuhiros banebrydende, men måske lettere forvirrede anime Akira fra 1988.

Download DDKK Podcast #007 her!

Rejsen frem i tiden har vi naturligvis taget i en tidsmaskine, vi har skriblet i Super Scribblenauts, bare for at teste om efterfølgeren til det højt besungne DS-spil er sjovere end originalen. Geografisk bevæger vi os ved hjælp af en bus fra 1934, hvor vi støder på Claudette Colbert og Clark Gable, hvilket er en oplagt mulighed for at diskutere hvor screwball-agtig deres mesterlige screwball-komedie It Happened One Night egentlig er. Efter at have rodet os ind i så overkompliceret og forvrøvlet undskyldning for at lave en podcast, må vi lade den nye Superman fra Superman: Earth One forsøge at redde kastanjerne ud af ilden, bare for at se om han kan hamle op med den gode gamle.

Indholdsfortegnelse for Episode #007!
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:12:13 – Superman: Earth One
00:38:02 – Screwball-komedier, især It Happened One Night
01:02:05 – Super Scribblenauts
01:13:24 – Akira
01:33:25 – Lytterpost og farvel & tak

På trods af vore utallige eventyr gennem tid og rum kan I altid skrive til os via vor e-post-adresse eller ved hjælp af forhåndenværende sides kommentardippedutter. I den uge har redaktionen intet, intet, at undskylde for!

Vi vil fortælle mere om vore spændende eventyr i episode #008 den 6. december 2010. Skulle du selv have for travlt med et liv med internationale intriger og mysterier til at tjekke her, kan du benytte dig af vort RSS feed eller noget som kaldes iTunes.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

6 zombier senere…

Da det nye afsnit kun er 660 afsnit fra at have et ekstremt uhyggeligt nummer, er det kun passende, at det er det ekstremt uhyggelige Alle Helgens-afsnit! (cirka)

Download DDKK Podcast #006 her!

I de næste to slimede timer vil dine fordærvede og mugovergroede værter, Panik-pödde, Døds-Dan og Jammer-Jack, diskutere så morbidt modbydelige emner som zombie-genren, første afsnit af The Walking Dead, Final Fantasy: The 4 Heroes of Light (som ikke er uhyggeligt, og i øvrigt burde have været i episode 4) og den finske gyser Sauna. Gys og gru!

Indholdsfortegnelse for Episode #006!
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:09:34 – Zombie-film
00:32:48 – The Walking Dead, episode #1
01:07:17 – Final Fantasy: The 4 Heroes of Light
01:31:41 – Sauna
01:46:50 – Farvel & tak

Skulle der være enkelte overlevende efter dette, det længste og mest uhyggelige, afsnit, kan I skrive til os via e(bola)-post eller driste dig ned i det kranieklædte kaudervælsk, der er vores kommentarer. Den redaktionelle undskyldning rettes denne gang mod de mange lyttere, hvis breve vi desværre ikke fik tid til at læse op … Eller …?

DDKK Podcast rejser sig atter fra graven for at indspille episode #007 den 22. november, 2010. Føler du dig utilstrækkeligt forfulgt af vore forfærdelige farligheder, kan du underkaste dig vort RSS feed eller vor tilstedeværelse i det uhyrlige iTunes.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders