Spring over navigationen

Månedlige arkiver: juli 2012

Det startede som en fejltagelse

Syv dage uden flasker, syv flasker om dagen, dagen lang, natten lang, og så op og på arbejde. Beethoven ligger inde i sengen og hamrer bajere, mens stensuppen koger over, skriver ned og kaster op. Spændetrøjen sidder stramt om livet, men i det mindste er man fri for virkelighedens snærende bånd, og det skulle jo være så godt for fordøjelsen. Af med kasketten, af med håret, barnet ud med badevandet, for klager kan man altid få. Det gik måske nok for langsomt, men det gik dog  over, så nu er der bare verdens forfærdelige, fornedrede hæslighed at forholde sig til.

Download episode #051 så ædrueligt som muligt.

På bedste indremissionske vis tager vi i denne episode alkoholisme op som tema. Jonathan Ames har skrevet en autobiografisk tegneserie, hvori han stolt erklærer, at han er The Alcoholic, men kan han nu også leve op til det? Jack Lemmon vil jo bare så gerne præsentere Lee Remick for den fornøjelse, der er en Brandy Alexander, så hvordan kunne det gå så galt i filmen Days of Wine and Roses fra 1962? Charles Bukowski slår gækken løs som forulempet tandhjul i maskineriet i Post Office fra 1971, men har han måske væddet på den forkerte hest? God fornøjelse.

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:26:20 – Jonathan Ames: The Alcoholic
00:47:04 – Days of Wine and Roses
01:08:48 – Charles Bukowski: Post Office
01:28:52 – Lytterpost og farvel & tak

Hvis du har brug for hjælp til at komme ud af dit misbrug eller vil minde os vores glemte medmenneskelighed, så kan du skrive til post@ddkkpodcast.dk eller efterlade en kommentar her på siden. Vi vender tilbage om 14. dage, tirsdag den 14. august 2012, og der er ikke mnemotiske håndsrækninger i form af RSS, iTunes og ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Live fra Nordvest!

17. juli 2012, kl. 20:00!

Ja, du dårende dejlige lurendrejer af en lytter, du hørte rigtigt! DDKK Podcast sendte, i anledning af episode #050 (!), direkte fra DDKK Podcast ApS.’s hovedkvarter og lydstudie i det nordvestlige København!

Du kan downloade løjerne her:
Direkte download
Torrent
Hvis du er i besiddelse af en BitTorrent-klient, bliver vi rigtig glade, hvis du bruger den sidstnævnte løsning, især hvis du hjælper med at seede. Båndbredde er nemlig både dyrt og knapt.

Du skulle have lyttet med, hvis du altid har undret dig over, hvordan en episode af dit yndligs-radioprogram egentlig bliver til. Vi lovede, at det ville blive hyggeligt, og du fik mulighed for både at se, hvad vi ser og spiller, og at sludre med os i en såkaldt “chat-boks”. Det var nødvendigt at oprette en justin.tv-profil for at snakke med, men det var så nemt som alt andet!

Vi startede med at vise The Running Man, et fremragende og æstetisk nervepirrende stykke russisk socialkonstruktivisme med den berømte andalusiske poet/profet Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

Derefter udfordrede vi hinanden i en dyst på paratviden og mandsmod, da vi gav os til at bekrige hinanden i det poststrukturalistiske performance-eksperiment Street Fighter X Tekken.

Husk! Det var kl. 20! Og kan downloades her!

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Vi må gå nu

Du sidder med dit øje fast klemt i, og venter på det tidspunkt, hvor du må gå. Du er omgivet af mennesker, du aldrig kommer til at kende, men alligevel må du tage afsted for at sprede ordet om det, du har fundet. Den lune brise kærtegner din skaldede isse, ligesom den kærtegner den golde jord, der omgiver dig. Tiden til navne er forbi, ligesom tiden til at vide og dø. Du må efterlade alt, hvad du har kendt, men jeg ved, at din tid først lige er begyndt. Kan den blive det, du vil have? Kan den blive alt?

Download episode #049 for at få svaret.

I denne episode har vi som tema valgt et af de emner, som er allermest oppe i tiden, som er helt centralt for zeitgeisten, så at sige, nemlige “skaldede mænd med tal som navne”. Vi starter med Garth Ennis’ superhelte-satire The Boys, fortsætter med George Lucas’ robotdebut THX 1138 og slutter med den danske spilsucces Hitman: Blood Money.

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:23:46 – The Boys
00:45:05 – THX 1138
01:05:00 – Hitman: Blood Money
01:24:58 – Skaldet meta-sniksnak, lytterpost og farvel & tak

Hvis du vil dele dine personlige sejre og nederlag med os, kan du skrive til  tabt@ddkkpodcast.dk eller i en kommentar her på siden. Vi er tilbage om fjorten dage, men langt fra som sædvanligt! I anledning af vores episode #050 vil vi nemlig den 17. juni 2012 transmittere en helt særlig, direkte lytteroplevelse! Der vil være nærmere detaljer om, hvordan du kan deltage i dette festfyrværkeri af fest af sjov, når vi nærmer os datoen. Hold derfor ikke øje med din RSS-læser eller ddkkpodcast.dk! Din iTunes kommer næppe til at være nogen nytte til i denne sammenhæng.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders