Spring over navigationen

Månedlige arkiver: maj 2013

Om Lemmer og Livet de spilled

Det med lemmer, det kan godt være temmeligt svært. Rayman havde det problem, at hans lemmer ikke sad fast. Det var besværligt, hvis man for eksempel ikke fik det hele med i elevatoren. Doktor Merkwürdigliebe havde aldrig været på god fod med sin højre arm, og de seneste år var det blevet decideret fjendtligt, nærmest som de to i Nu går det vilde ægteskab. Det var derfor, han ikke havde det godt med at se den nu om dage. Værst var det for Gus, som de to andre blev ved med at ride på, bare fordi han havde et gevir.

Download episode #072 med alle lemmer i behold.

Denne episodes tema er King Kong. Ja. Så. Derfor skal vi selvfølgelig tale om det nukleare nervevrag Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, den fallerede fabel Sweet Tooth og det friskt farvelagte franske familiespil Rayman Origins. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:03:42 – Dans program til Copenhagen Comics 2013
00:18:34 – Runden
00:30:51 – Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
00:55:55 – Sweet Tooth
01:15:50 – Rayman Origins
01:35:40 – Redaktør for en dag og farvel & tak

Det var det! Alt om King Kong! Kan du komme på detaljer, vi skulle have glemt om King Kong, eller har du andre kommentarer til denne eller tidligere eller fremtidige episoder, så kan du sende en e-post til post@ddkkpodcast.dk eller lægge en besked her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 5. juni 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Verdens bedste episode

Sidder du med en idé til verdens bedste DDKK Podcast episode, så er det tid til at fatte tasterne. Følg instrukserne (se nedenfor), så kan dit bidrag sætte rammerne for DDKK Podcast #075, og du kan vinde et fantastisk kaffekrus. Send det ind til: post@ddkkpodcast.dk. Deadline for bidrag er tirsdag d. 11 juni 2013.

some_text

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Lidet glad ved at sidde i den lumre Stad

“Det her er min by,” mumlede den fallerede noir-helt til sit fallerede bourbonglas. Nok var han forbitret og trøstesløs, men dybt i hans bryst brændte kærlig– “Hov! Stop det der! Show, don’t tell!”, udbrød han pludseligt. Hmm. Barens andre gæster lod ham, belært af erfaring, være alene. Han var altid alene, bortset fra det fallerede fotografi, han altid knugede i hånden. “Ærgerligt, at du ikke kan finde på en lidt større kliché,” tilføjede han. “Sarkastisk.” Tilføjede han sarkastisk. “Glemte du ikke et ‘falleret’ der et sted?” … Uden varsel springer han op og løber gennem bybilledet, forbi et par ortodokse jøder.

Download episode #071 som indre monolog her.

I denne episode vil vi gerne tale om byer. Eller, om navne på byer. Eller, om andre ting, der hedder det samme som byer. Det drejer sig for eksempel om det tværmediale misfostereksperiment, Defiance, som det udmønter sig som såkaldt science fiction-serie. Det kunne også være de åbne vidder i det nukleart nivellerede Las Vegas, som det tager sig ud i Fallout: New Vegas. Og endelig kunne det, måske, være i form af det romantiske kortfilms-miskmask som er Paris, je t’aime. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag og velkommen
00:27:29 – Defiance
00:53:44 – Fallout: New Vegas
01:14:15 – Paris, je t’aime
01:39:57 – Farvel & tak

Skulle vi mod forventning ikke have nævnt din hjemby, eller har du andre kommentarer eller tilføjelser til vores lille radiogram, så kan du enten aflevere dem her eller sende dem til post@ddkkpodcast.dk. Vi er som altid tilbage igen om 14 dage, onsdag den 22. maj 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders