Spring over navigationen

Månedlige arkiver: juni 2013

Af Person er Geniet gemeenlig Nar

Shen Yu samlede hænderne på ryggen og lod sit blik feje hen ad korridorerne og tankerne vandre tilbage til dengang, man stadig kunne se de stålblanke overflader under det tykke støvlag. Han var stadig ikke sikker på, om det var ondskaben eller genialiteten, det havde knebet med, men efter flere årtier alene i det kolossale kompleks var han blevet enig med sig selv om, at det nok var lidt af begge dele. Han ville aldrig komme til at leve op til sin fars drømme, men måske var det tid til at leve for sin egen skyld. Åbne et lille bageri.

Download episode #074 på både genialt og ondt her

Onde genier indtager rampelyset i denne episode. Først sætter vi os selv i deres sko i den tålmodighedstestende verdensdominans-simulator Evil Genius. Dernæst giver Mark Millar og Steve McNiven chancen for at lave det sejeste, de overhovedet kan, i den seje sejhedstegneserie, Nemesis (det er vist latin for sejt). Og til sidst viser Fritz Lang os, hvordan den ged skal barberes, med det hypnotiserende superskurke-epos, Das Testament des Dr. Mabuse. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:21:01 – Evil Genius
00:39:55 – Nemesis
01:00:02 – Das Testament des Dr. Mabuse
01:18:50 – Lytterpost og farvel & tak

Det var det. Vil du fortælle os om din egen mesterplan for overtagelse af verdensherredømmet, eller har du kommentarer til denne eller tidligere episoder, kan du skrive en besked her på siden, eller sende en e-post til post@ddkkpodcast.dk. Vi er som altid tilbage igen om 14 dage, onsdag den 3. juli 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Med glade Sving i Labyrinther dandse

I tvende åringer strejfede han om i labyrintens årer, med skægget vildsomt voksende og øjnene stadigt mere blodskudt flakkende, men uden hverken mål eller med. Nu sang han på sidste vers, men af karsken bælg, malabarisk brølende om kap med eget ekko i tilsyneladende evigt omskabte arterier. Hid og did stødte han på tøjrester, nu mørnede og muldne, som han i tidernes spæde morgen forsøgte at adskille de glatslebne gulve fra hinanden med. I umindelige tider har han ignoreret dem, men nu stirrer han, som i tanker. Hvorfor satte han ikke bare højre hånd mod muren og fulgte den? Facepalm.

Forvild dig til at downloade episode #073 her

I denne episode kan du følge de stedkendte værter ind i en labyrint. Tre labyrinter, faktisk. Først en teatralsk traktat på mangaform om religionens fortræffeligheder med alt, hvad det indebærer af letlevende nonner, leer og gatlinggeværer i Tetragrammaton Labyrinth. Så følges en forpint Tom Hanks ind i sindets mest dystre blindgyder, når han spiller en anelse for meget rollespil i Mazes and Monsters. Og endelig fatter vi Nintendo GPS’en og vover os ind i skummel “Schwarzwelt” på sydpolen, som måske, måske ikke, minder en anelse om vor egen i det mundrette Shin Megami Tensei: Strange Journey. God fornøjelse.

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:23:28 – Tetragrammaton Labyrinth
00:44:00 – Mazes and Monsters
01:12:01 – Shin Megami Tensei: Strange Journey
01:36:58 – Lytterpost og farvel & tak

Kan du give os en hånd med at finde ud, har du kommentarer eller forargede udgydelser om denne eller fortidige episoder, eller vil du bare lige hilse på, så skriv til post@ddkkpodcast.dk eller læg en kommentar her på siden. Det er også her, du skal sende dine bud, hvis du gerne vil være redaktør for en dag. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 19. juni 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders