Spring over navigationen

Månedlige arkiver: december 2011

Dengang man kun havde brug for knojern

De siger, at syv år er langt tid at lede i. Det kommer helt an på, om man ved, hvad man leder efter. Eller hvorfor. Hvis man ikke kan besvare mindst et af de spørgsmål, så er det bare tid. Spadestik. Spadestik efter spadestik. Knasende spadestik, den uhørlige, men følte knagen i skovlens træ, når momentet presser den seneste kulsorte, skælvende klump jord op og ud af dens lige så kulsorte moderklump for at sende den på en flagrende, kortvarig flyvetur i flere sekunder, før den atter vender tilbage til den grove muld, efter knasende spadestik.

Grav efter episode #035 her.

I denne episode tager vi med John Wayne og John Ford på en ørkesløs ørkenvandring, mens de leder efter indianere at slå ihjel i The Searchers. Så skal vi med Boston Low og LucasArts til Cocytus i The Dig for at lede efter, tjah, hvem ved, flere falliske homonymer? Og endelig fik Dan, i anledning af sin fødselsdag, lov til at vælge et emne, alt i hele verden, hvad som helst, og han valgte science fiction-“filmen” Hardware (!!!), og det er i sig selv fantastisk.

Indholdsfortegnelse for episode #035
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:25:37 – The Searchers
00:53:28 – The Dig
01:23:15 – Hardware
01:52:33 – Lytterpost, konkurrenceafgørelse og farvel & tak

Det var alt for denne gang, og for dette år. Har du kritiske læsninger af Hardware eller nytårshilsener til os, kan du sende dem til post@kaffeklubben.org eller skrive dem i DDKK’s Salon. Vi er tilbage i det nye år, nærmere bestemt tirsdag den 3. januar 2012, hvor der sker en masse nyt og/eller spændende! Wuuu! Du kan ikke høre om det vha. vores RSS, iTunes eller DDKK.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Pæresælgerens prærogativ

Pæresælgeren var desperat for første gang i sit liv. Kort efter, at han for altid havde lagt sit barndomshjem bag sig, fandt han i vejkanten en stor mængde modne, smaragdgrønne og læskende saftige pærer i vejkanten, og lige siden havde han kunnet bevare sit lager på denne måde. Men nu, kun få uger efter, at han storladent havde bekendtgjort, at han var verdenshistoriens bedste pæresælger, var det hele faldet fra hinanden. Nu fandt han kun potteskår og smedejern i vejkanten, og han havde ikke spist i dagevis. Det eneste, han kunne tænke på, var bagværk. Lækkert, varmt, sprødt og blødt bagværk, direkte fra bagerens hænder. I sidste ende blev pæresælgeren selv bagt.

Download episode #034 som var det friskbagt ørebrød.

Dine velærværdige værter skal i denne uge diskutere en af Agatha Christies mest berømte detektiver, Hercule Poirot, når han kaster sig ud i “The Adventure of the Italian Nobleman”. Vi forsøger at afklare, hvad der egentlig foregår i Harry Potter & the Deathly Hallows, part 1, men får nok hovedsagligt afklaret, hvorfor vi hader Harry Potter. Til sidst kommer vi slemt i klemme i den gamle østkyst-/vestkyst-kontrovers, måske bedre kendt som alternative-/Leather Girls of Saturn-kontroversen, i Kyle Bakers tegneserie Why I Hate Saturn. God fornøjelse.

Indholdsfortegnelse for episode #034
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:25:56 – Agatha Christie: “The Italian Nobleman” fra Poirot Investigates
00:42:32 – Harry Potter & the Deathly Hallows, part 1
01:19:20 – Kyle Baker: Why I Hate Saturn
01:49:32 – Lytterpost og farvel & tak

Det var alt for denne gang! Vi modtager som sædvanligt med kyshånd kommentarer i både jambisk og trokæisk heksameter, og skulle du være en Potterino, som er meget utilfreds med, at vi er for dumme til at forstå Harry Potter, så må du endelig skrive til post@kaffeklubben.org. Vi er tilbage igen om fjorten dage, tirsdag den 20. december 2011, og du kan ikke følge med via RSS, iTunes eller DDKK.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders