Spring over navigationen

Månedlige arkiver: oktober 2010

En 5’er for dine spildte år

Hurra! Det er tid til DDKK Podcast!

Download DDKK Podcast #005 her!

Vi diskuterer Scott Pilgrim, og det viser sig at være en betændt kontrovers hvor lækker Michael Cera egentlig er. Vi diskuterer The Social Network og tynges af sorg da det viser sig, at pödde er alt, alt for gammel til Facebook. En diskussion om Civilization afslører, at Dan har spildt 19 år af sit liv på ikke at spille Civilization, og at Jack har spildt noget lignende på at være dårlig til det. Til sidst taler vi om brætspillet Arkham Horror, og så er alle glade igen.

Indholdsfortegnelse for Episode #005!
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:07:35 – Scott Pilgrim wersus the Vorld
00:34:45 – The Social Network, og også Facebook
00:57:46 – Civilization (5)
01:25:17 – Arkham Horror
01:46:50 – Breve fra lytterne og farvel & tak

Vi håber, at vores ydmyge program endnu engang, eller for første gang, vil falde i din smag. Den redaktionelle undskyldning tilfalder i denne uge Michael Cera. Michael, vi håber, du er okay. Har du kommentarer eller kritik, kan du skrive os et elektronisk brev eller benytte dig af kommentarfunktionaliteten her på siden.

Det 6. afsnit af vort stereofoniske slabberads vil være på gaden den 8. november, 2010, og der håber vi selvfølgelig på, i overført betydning, at se dig igen. Hvis du kunne tænke dig en påmindelse, foreslår vi at du abonnerer på vores RSS feed, og du kan vist også bruge iTunes til at holde styr på det.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Fattigmandens Fantastiske 4

Det er atter blevet en mandag fjorten dage efter en anden mandag, og det vil sige, at det er tid til at samles om stereofonen og lytte til DDKK Podcast.

Download DDKK Podcast #004 her!

I denne uge vil tre veloplagte og -forberedte værter se nærmere på om tre velskabte og/eller -hypede tv-serier er værd at se nærmere på (No Ordinary Family, Terriers og Boardwalk Empire), om man kan lave fremragende tegneserier om kannibalpatiske fødevarestyrelsesagenter (Chew), hvem der ville vinde i en slåskamp i et bur (Ghost Rider eller The Ghost Writer), og inden vi læser lytterposten, ser vi på hvor spinkel en undskyldning man egentlig har brug for for at tale om Fallout.

Indholdsfortegnelse for Episode #004!
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:07:32 – No Ordinary Family
00:22:39 – Terriers
00:32:06 – Boardwalk Empire
00:48:50 – Chew
01:00:47 – Cage Fight: Ghost Rider vs. The Ghost Writer
01:23:14 – Fallout 3
01:50:00 – Breve fra lytterne og farvel & tak

Som sædvanlig håber vi på, at I vil lytte med, opleve velbehag og kommentere, kritisere, diskutere og overveje denne seneste episode, enten i de forhåndenværende kommentarer eller via vores e-post-adresse. Den redaktionelle undskyldning kommer i denne uge fra vores hostingfirma, EDF, som har lidt svært ved at holde styr på det der DNS.

Lige om lidt har vi endnu en nybagt og velduftende episode klar, faktisk allerede den 25. oktober, 2010! Hvis du har svært ved at huske datoer kan du benytte dig af vores RSS feed, og hvis du hellere benytter dig af iTunes end internettet kan du blot søge efter DDKK Podcast i den … maskine.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders