Spring over navigationen

Månedlige arkiver: juni 2012

Blod, galde og slim a la carte

Bartholin havde mærket sit ellers brave og håbefulde humør formørkes hele dagen, og nu lå han her, dybt under krigen, og var mismodig, irritabel og helt og aldeles ude af stand til at falde i søvn. I morgen ville han og Werdelin begive sig i brechen, og dennes formastelige temperament ville få dem begge slået ihjel. Det var han helt sikker på. Tanken fik ham til knytte sine næver og skære tænder, så det gjorde ondt i kæben. Werdelin virkede derimod fuldstændig uberørt, og sov, så vidt vides, de uskyldiges søvn. Men han havde selvfølgelig også et es i ærmet.

Download episode #048 flegmatisk.

Vi har i denne episode gjort det mest oplagte og ladet os inspirere af humoralpatologien. Vi har som repræsentant for galden valgt en gruppe superskurke, der optræder i seks mildt sagt mystificerende (for Anders) hæfter af Alpha Flight fra 1993. Så kører vi til Makeout Point med Steven “Slimen” McQueen, hvor vi bliver angrebet af The Blob fra både 1958 og 1988. Og til sidst har vi, til at give blod på tanden, valgt Vampire: The Masquerade, et rigtigt voksen-rollespil fra 2005. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:24:36 – Alpha Flight
01:04:20 – The Blob (1958) og The Blob (1988)
01:30:40 – Vampire: The Masquerade – Bloodlines
02:05:35 – Humoralpatologisk sniksnak, lytterpost og farvel & tak

Synes du, at det var under al kritik, at vi ikke skelnede mellem gul og sort galde, eller synes du, at vi snart skulle have et afsnit om My Little Pony, så kan du enten skrive en kommentar her på siden eller sende en e-post til post@ddkkpodcast.dk. Så bliver vi også så glade. Vi udkommer igen om 14 dage, den 3. juli 2012, og det kan du få besked om via RSS, iTunes eller ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Hagl til kongen

Da det arrede ansigt passerede gennem ruden, blev Busters forventningsfulde rædsel afløst af så stærkt et beundrende sus, at det næsten grænsede til det erotiske. Den næste overfaldsmand stod imidlertid på lur, men denne gang boblede overfloden af følelser ud af Buster i form af et frydefuldt hvin. De to kombattanter forvandles et øjeblik til en hvirvlende tornado af rødt og blåt, og så følger den maskerede marodør efter den bindegale betjent ud gennem den nu vinduesløse åbning. Resten af scenen er ikke andet end et perfekt tandpastasmil, et revolverlignende håndtegn og en hage, der måske, måske ikke kan dræbe.

Download episode #047 her, og lad dig charmere

I denne uge vil vi som noget helt nyt fokusere på en enkelt person, og hvem er mere oplagt til at introducere et nyt format end Bruce Campbell? Det vil måske overraske nogle, men det emne starter vi med det famlende og fumlende action-spil Spider-Man: The Movie fra 2002. Så sadler vi om og op til et ridt gennem et mildt sagt kulørt vesten i eventyr-serien  The Adventures of Brisco County Jr. Og så når vi enden på det hele med filmen, som startede hele “er han en galning? Eller en betjent? Eller begge dele?!”-genren, nemlig Maniac Cop fra 1988.

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:28:55 – Spider-Man: The Movie: The Game
00:49:41 – The Adventures of Brisco County Jr.
01:15:25 – Maniac Cop
01:36:11 – Meta-sniksnak om Bruce Campbell og farvel & tak

Hvis du er glad og tilfreds med noget eller vil klandre os for grov misrepræsentation af din udkårne, Bruce Campbell, kan du skrive til os på adressen post@ddkkpodcast.dk, eller efterlade en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om fjorten dage, den 19. juni 2012, hvor vi forsøger at løse alle vore medicinske fortrædeligheder med humor, og du kan ikke få besked via RSS, iTunes eller ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders