Spring over navigationen

Månedlige arkiver: september 2012

Den sidste dråbe bitterhed i udråbstegnet

Han åd ham bare uden videre! Jeg sværger, det passer! Så det med egne øjne! Hægtede kæben af led! Gabte højt! Pressede ham ind! Lige ind i gabet! Slugte ham i en bid! Svulmede op! Så han kunne være der! Han blev ved med at vokse! Han blev ved med at forvandle sig! Hans lemmer var som ler! Som slim! Hans ansigtstræk flød ud! Øjnene smeltede! Han var ikke længere menneskelig! Huden boblede! Huden sydede! Huden var ikke længere hud! Han flød ud af vinduet der! Måske flyder han rundt i gaderne nu! Måske flyder han rundt lige bag dig!

Download episode #055! Nu!

Vi fortsætter vores undersøgelser af danske kulturmedier, og er i denne uge nået til tidsskriftet Strip!, der handler om tegneserier, og hvis titel kun kan føre tankerne hen på ét tema: udråbstegn! Derfor skal vi endvidere se på Russ Meyers feministiske manifest fra 1965, Faster, Pussycat! Kill! Kill! og førstepersonstårnforsvarogskydespillet Orcs Must Die! God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen!
00:28:18 – Faster, Pussycat! Kill! Kill!
00:49:52 – Strip!
01:09:47 – Orcs Must Die!
01:31:24 – Udråbs-top 3!
01:43:09 – Lytterpost og farvel & tak!

Hvis du gerne vil beskylde os for ikke at råbe højt nok eller give Baunvig ret i, at vi ikke er skarpe nok, så kan du skrive en kommentar her på siden eller til post@ddkkpodcast.dk. Vi er tilbage igen om 14 dage, og denne gang er det faktisk 14, og ikke 15, som det blev tilfældet med denne episode, nemlig den 10. oktober 2012. Du kan ikke følge med i nogen udvikling gennem vort RSS, via iTunes, eller ved konstant at besøge ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Af den stærke sol en svag planet

“Det ser ud, som om den kommer nærmere.” Han løfter hovedet fra teleskopet og har det, som om der er en svedig monokel om hans øje. “Det er vist bare den elliptiske bane, der taler.” Hendes smil er overbærende uden at være decideret nedladende. “Se selv.” Hun rejser sig med et suk, som er noget, han forestiller sig, og går langsomt hen til teleskopet, kaffekoppen i den ene hånd og den anden i lommen. Der forbliver den, når den anden slipper koppen og rystende søger hans. Hun knuger, og han knuger igen, og på gulvet dør kaffen sin egen varmedød.

Download episode #054 til din egen planet.

I denne episode er det forenende tema, inspireret af vores tredje emne. Det drejer sig om Planet Pulp, det danske elektroniske tidsskrift om genrefortællinger, der starter vores lille trilogi om danske nørdmedier. Vi starter dog med Robert Rodriguez’ selvbestaltede “grindhouse”-film Planet Terror fra 2007, og det sidste emne er det modløse indie-papirklip Insanely Twisted Shadow Planet. Som afslutning har vi lavet en lille top tre over værternes yndlingsplaneter. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:29:37 – Planet Terror
00:51:05 – Planet Pulp
01:13:22 – Insanely Twisted Shadow Planet
01:27:00 – Planet-top tre, lytterpost og farvel & tak

Hvis vi har glemt din yndlingsplanet, hvis du er glad eller sur, hvis du synes, det er synd, at vi ikke får noget post, eller hvis du har et forslag til et nørd-medium, som vi skal tale om, så kan du skrive en e-post til hvilkenplanetERdetherlige@ddkkpodcast.dk eller efterlade en kommentar her på siden. Den næste episode (!) udkommer om 14 dage, den 25. september 2012, og det kan du ikke få besked om via RSS, iTunes eller ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders