Spring over navigationen

Månedlige arkiver: maj 2012

Husk, at du skal dø

Teodor måtte atter forsikre sig om, at hovedet stadig lå i køleskabet. Han så sig nervøst over skuldrene, mens han gik ind i stuen, lagde sig på knæ, og kontrollerede, at det rådnende kadaver under sofaen heller ikke havde flyttet sig. Hvad var det for en lyd, der plagede ham? Var de smukke, unge mænd kommet tilbage for at hævne sig? Den buldrende rumlen blev hele tiden højere, som om den nærmede sig. Han skælvede fra top til tå og fældede en tåre. Han ville jo bare elskes. Så hørte han det forløsende klik og indså, at teen var klar.

Download episode #046 til din te

I denne episode vover vi os ind i den syge psyke, når vi beskæftiger os med seriemordere. Først prøver vi at finde ud af, hvordan det er at gå i skole med en depraveret, perverteret og let alkoholiseret seriemorder, når vi læser Derf Backderfs memoir My Friend Dahmer fra 2002. Så prøvespiller vi det åh-så-voksne, franske adventurespil Still Life fra 2003. Og endelig introducerer Dr. Uwe Boll os for overraskende juridiske spidsfindigheder og 666 mord på 6 år i hans veganer-opus Seed fra 2007. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:36:01 – My Friend Dahmer
00:57:33 – Still Life
01:25:07 – Seed
01:45:20 – Farvel & tak

Vi håber, at du skulle have fået lyst til at sende os et brev, men du bestemmer helt selv, hvad du vil skrive. Vi benytter dog adressen post@ddkkpodcast.dk som inspirerende forslag. Du kan også kommentere i kommentarerne her på siden. Vi laver en nye episode om 14 dage, den 5. juni 2012, hvor vi måske finder ud af, om hager kan dræbe. Der er ikke mulighed for at få besked via RSS, iTunes eller simpelthen “klikke” sig ind på ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Tag det sorte med det hvide

“Det tror jeg ikke, du skal gøre.” Hans finger svævede tøvende over den store, hvide knap i et stykke tid. Udenfor glammede hundene, men den massive stenport mellem dem og kontrolrummet var urokkelig. “Sidst du trykkede på noget, blev skovhuggeren kastet gennem en sky af knivskarpe spøgelser.” Jeg vendte tilbage til at gruble over de tusindvis af potteskår, der fyldte lokalet. “Svaret må findes ved at lime disse potter sammen.” Jeg havde ikke engang talt sætningen til ende, før han kort for hovedet udbrød “tl;dr”, og trykkede på knappen.

Download episode #045 monokromt.

I denne episode byder vi på hvid støj og sort snak. Vi skal diskutere den fisefornemme franske animations-antologi Peur(s) du Noir. Vi skal sno os rundt om den japanske gyser-tegneserie Uzumaki. Og til sidst hopper vi over, hvor gærdet er mest sort/hvidt, når vi ser nærmere på det danske indie-spilhit Limbo. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:21:00 – Peur(s) du Noir
00:39:23 – Uzumaki
01:01:41 – Limbo
01:20:50 – Sort/hvid meta-sniksnak, lytterpost og farvel & tak

Hvis du synes, vores diskussion har været for unuanceret, kan du skrive til os på spiral@ddkkpodcast.dk eller i kommentarerne her på siden. Vi bliver så glade, hvis du skriver! Lur mig, om ikke der kommer et nyt afsnit om 14 dage, den 22. maj 2012, men hvis du vil have syn for sagen, kan du ikke abonnere på os via RSS, iTunes eller eller ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders