Spring over navigationen

Månedlige arkiver: september 2011

Depression, død og dadleri

Jeg har opdaget en horribel, næsten brutal podcast, som jeg kun kan anbefale til mænd af overmåde vital konstitution. Den falder ind i øregangene mod hjernen, og når den ikke finder andet til stede, går den til angreb på de snørklede og sirlige, fløjlsbløde overflader. Den vrider og fordrejer hjernen, som en hun-python, der tilbeder sin gud. Den brutaliserer den smukke hjernehinde som en kusk misbruger ponyer. Jeg anbefalede den til en ven, som var i knibe: Han troede, at han var blevet forgiftet, og måtte holde sengen.

Download episode #029, godt blandet op med vand.

Det er tid til stimulanser, når DDKK Podcast angriber Jim Jarmusch’ kavalkade af lommefilosofiske kortfilm, Coffee and Cigarettes, Shannon Wheelers elskelige antihelt Too Much Coffee Man, Everett Pecks alt andet end elskelige antihelt Duckman og endelig skovens ånde ond i David Lynch’ Twin Peaks: Fire Walk with Me.

Indholdsfortegnelse for episode #029
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:35:50 – Coffee and Cigarettes
00:59:48 – Too Much Coffee Man’s Guide for the Perplexed
01:14:39 – Duckman
01:33:42 – Twin Peaks: Fire Walk with Me
02:03:49 – Lytterpost og farvel & tak

Send os dine kommentarer til denne og tidligere episoder på podcast@kaffeklubben.org eller i Salonen, og husk at besvare lytterspørgsmålet: Hvilken Teenage Mutant Ninja Turtle ville vinde i en slåskamp? Vi er tilbage om fjorten dage, mandag den 10. oktober 2011, hvilket ikke vil fremgå af vores RSS, af iTunes eller af DDKK.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Karafler, containere og kværulanter

Blod! Blod overalt! Nej, vent, det er vist bare maling. Satans også! Så har pelsdyrsaktivister igen sneget sig ind i mit køkken og overhældt vægge, skabe, borde, mikrobølgeovne og stavblendere med rød maling. Eller er det ketchup? Gik det virkelig så galt med den burger i går? Nej, ketchup ville være størknet nu. Det må være blod. Det friske blod, som jeg konstant må male min væg med, så det ikke trænger igennem fra det hinsides …

Download episode #028 fra det hinsides!

I denne uge takler vi, hen over et vådt underlag, den britiske antikvariatkomedie Black Books, den amerikanske eksistenskomedie Sideways, den grynede skraldetragedie Trash Humpers og det japanske fjollodrama The Drops of God / 神の雫 / Les Gouttes de Dieu. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse for episode #028
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:29:01 – Black Books
00:48:16 – Sideways
01:18:55 – Trash Humpers
01:35:39 – The Drops of God / 神の雫 / Les Gouttes de Dieu
01:52:30 – Lytterpost og farvel & tak

Vi modtager med kyshånd kommentarer, temagæt, ris, ros til denne og tidligere episoder, og dit yndlingsøjeblik i Twin Peaks, både i DDKK’s Salon og på vores e-post. Vi er tilbage igen om 14 dage, den 26. september 2011, og vi glæder os til at se dig igen.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders