Spring over navigationen

Månedlige arkiver: marts 2013

Hvi rister du Navnet i Sten

Alex havde spillet spillet i mange år. Han kunne ikke længere tælle arrene, og han vidste, at der ikke ventede større belønninger end burger- og benzinpenge. Men i aften kunne det hele ændre sig. Det her var hans sidste chance. Han indtog ringen med ludende skuldre, musklerne i hans højre underarm værkede efter de mange timers træning, men han vidste, hvad der var på spil. Gooseka var et af de helt nye navne, brutal, i besiddelse af en dyrisk listighed, men alt for selvsikker efter en række lette sejre. Den første runde gik hurtigt, Alex spillede papir som en finte og tog et hurtigt point. Den næste forærede han væk med en tåbelig saks. Han løftede den knyttede næve, måske for sidste gang, og slog dommerens nedtælling an som et desperat hjerteslag …

Download episode #068 som en sten.

Temaet for denne episode er den velkendte dyst for hårde hunde: sten, papir, saks. Derfor skal vi først tale om Michael Keaton i hopla i Ron Howard-komedien The Paper, der måske, måske ikke er screwball. Så skal vi læse Gordon Rennie og Dom Reardons paranormale blodbads-halløjsa, Caballistics, Inc. Og til sidst spiller vi nostalgi-braget Legend of Grimrock, med alt hvad det indebærer af ternet papir. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:26:24 – The Paper
00:53:14 – Caballistics, Inc.
01:18:40 – Legend of Grimrock
01:34:18 – Lytterpost, sjov konkurrence og farvel & tak

Har du lyst til at deltage i diskussionen, eller vil du bare gøre os opmærksomme på, hvor utroligt dårlige vi er til det der med ord, så kan du skrive til post@ddkkpodcast.dk eller efterlade en kommentar her på siden. Vi fortsætter succesen med Dans sjove tegninger på Facebook, hvor du kan vinde en fænomenal kaffekop! Og så er vi selvfølgelig tilbage om 14 dage, onsdag den 10. april 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Landflygtigheden af en ukendt Profet

De syv år i eksil havde gjort ham godt, følte han selv. Han var frisk, veloplagt og opsat på at undgå tidligere tiders fejltagelser. Det havde trods alt ikke været hans mening at gøre ubodelig skade på Mondrians tidslinje. Ingen kunne have forudset, at en enkelt, sølle mælketand kunne spille så stor en rolle, Hemingways eller ej. Nå, men det var i hvert fald godt at være tilbage. Han greb selvsikkert om dørhåndtaget, men nåede kun en brøkdel af en grimasse, da han mærkede modstanden af en snor, der strammer sig om en vordende forfatters mælketand, på den anden side.

Download episode #067 fra sit eksil her.

Temaet for denne episode er eksil. Derfor har vi set den landflygtige filminstruktør Romen Polanskis 70’er-falmede noir-epos, Chinatown. Vi har spillet den ganske gratis Diablo 2-klon Path of Exile. Og vi har været med på tidslinjerundtur, komplet med grotesk proportionerede vejvisere, i Marvels tegneserie Exiles. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:22:23 – Exiles
00:42:51 – Path of Exile
01:01:54 – Chinatown
01:25:51 – Lytterpost, vittighedskonkurrence og farvel & tak

Hvis du vil trygle os om hjælp til at ophæve den pavebulle, der har dømt dig til landflygtighed, eller skulle du have andre kommentarer, kan du sende os en e-post på adressen post@ddkkpodcast.dk eller efterlade dem her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 27. marts 2013, og hvis du vil nå at være med i konkurrencen om et fuldstændig fantastisk flot DDKK Podcast-kaffekrus, så skal du synes godt om os på Facebook.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders