Spring over navigationen

Hvi rister du Navnet i Sten

Alex havde spillet spillet i mange år. Han kunne ikke længere tælle arrene, og han vidste, at der ikke ventede større belønninger end burger- og benzinpenge. Men i aften kunne det hele ændre sig. Det her var hans sidste chance. Han indtog ringen med ludende skuldre, musklerne i hans højre underarm værkede efter de mange timers træning, men han vidste, hvad der var på spil. Gooseka var et af de helt nye navne, brutal, i besiddelse af en dyrisk listighed, men alt for selvsikker efter en række lette sejre. Den første runde gik hurtigt, Alex spillede papir som en finte og tog et hurtigt point. Den næste forærede han væk med en tåbelig saks. Han løftede den knyttede næve, måske for sidste gang, og slog dommerens nedtælling an som et desperat hjerteslag …

Download episode #068 som en sten.

Temaet for denne episode er den velkendte dyst for hårde hunde: sten, papir, saks. Derfor skal vi først tale om Michael Keaton i hopla i Ron Howard-komedien The Paper, der måske, måske ikke er screwball. Så skal vi læse Gordon Rennie og Dom Reardons paranormale blodbads-halløjsa, Caballistics, Inc. Og til sidst spiller vi nostalgi-braget Legend of Grimrock, med alt hvad det indebærer af ternet papir. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:26:24 – The Paper
00:53:14 – Caballistics, Inc.
01:18:40 – Legend of Grimrock
01:34:18 – Lytterpost, sjov konkurrence og farvel & tak

Har du lyst til at deltage i diskussionen, eller vil du bare gøre os opmærksomme på, hvor utroligt dårlige vi er til det der med ord, så kan du skrive til post@ddkkpodcast.dk eller efterlade en kommentar her på siden. Vi fortsætter succesen med Dans sjove tegninger på Facebook, hvor du kan vinde en fænomenal kaffekop! Og så er vi selvfølgelig tilbage om 14 dage, onsdag den 10. april 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *