Spring over navigationen

Månedlige arkiver: oktober 2012

Du Makker min ved Livets grønne Bord!

Bygningen var måske nok ved at styrte sammen i spredte kaskader af murbrokker, og han havde måske nok været død i 50 år, men der var ingen situation, som Niels Bohr ikke kunne overskue, gennemskue og mestre på højst et kvarter. Det håbede han i hvert fald.  Lige nu måtte han først og fremmest finde ud af, hvordan han kom væk herfra og hvorfor hans makker var en nydelig spisebordsstol i Louis Seize-stil. At dømme efter hvor slidt den var, var det et stilmøbel af nyere dato. At dømme efter hvor slidt han var, var forrådnelsesprocessen decelereret, men ikke helt standset.

Download din nye makker, episode #057, her.

Temaet for episoden er skøre makkerpar, og det har vi (måske) fundet eksempler på i den australske seksualitetsforvekslingsfarce Strange Bedfellows, det teknologiske vidunder af en amerikansk tegneseriefabel WE3 og det anglojapanske fjollespil Kingdom Hearts. God fornøjelse.

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:29:15 – Strange Bedfellows
01:06:04 – WE3
01:30:10 – Kingdom Hearts
01:51:49 – Farvel & tak

Nu skal du skynde dig at skrive et brev til os, som kunne handle om dit favorit-makkerpar, en smaddergod idé til, hvordan vi skulle reklamere for vores podcast, der jo som bekendt er indstillet til European Podcast Awards eller om alt andet mellem himmel og jord. Brevet skriver du enten i en kommentar her på siden eller i et e-brev til post@ddkkpodcast.dk. Når du har gjort det, må du desværre vente 14 dage på at der sker mere, den næste episode udkommer nemlig først den 7. november 2012. Vi har ikke et RSS-feed, en iTunes-kanal eller en hjemmeside (ddkkpodcast.dk).

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

All min Skiebne paa denne eeneste Punct

Et sidste, øresønderrivende brag indledte flere øjeblikkes ro. Lance skærmede sig for varmen og larmen med sin hånd, inden han så over på Bill. “I det mindste vil der gå et øjeblik, før de kan se os igen.” De så hinanden dybt i øjnene i hvad der føltes som en evighed, før Bill sagde: “Du må ikke le.” Et sekunds tøven. “Jeg havde altid forestillet mig, at vi skulle tilbringe vores alderdom sammen på den græske ø Lemnos.” De vidste begge at drømmen var håbløs. Der manglede kun det kys, de havde drømt om og undveget i så mange år.

Download en pixelleret episode #056 her.

Denne episode afslutter vores trefoldige gennemgang af danske kulturmedier, og vi er nu nået til den danske internet-fjernsynsstation om computerspil, Pixel.tv. Inden vi kaster os over dem, vil vi dog diskutere den første film, der brugte digitale effekter, nemlig science fiction-western’en Westworld fra 1973. Og til sidst spiller vi den gamle spillehalsklassiker Contra/Gryzor/Probotector for at se, om det egentlig har fortjent at være så berømt. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:28:22 – Westworld
01:04:15 – Pixel.tv
01:36:36 – Contra
01:51:25 – Lytterpost og farvel & tak

Har vi overset de mindste detaljer eller udgydt grammatiske elendigheder, så skriv en kommentar her på siden eller et brev til post@ddkkpodcast.dk. Vi udgiver en ny episode om 14 dage, onsdag den 24. oktober 2012, som du ikke vil vide, hvis du benytter dig af vores RSS, vores side i iTunes eller kigger på ddkkpodcast.dk hver dag (den anbefalede løsning).

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

DDKK: Europas bedste podcast?

Som vi talte om i episode #056, er DDKK Podcast blevet nomineret til at vinde European Podcast Awards. Det gad vi saftsuseme godt! Men det kræver, at du går ind på deres hjemmeside og giver os så mange stjerner, som du synes, vi fortjener. Det håber vi, at du har lyst til! Afstemningen løber frem til medio januar 2013. Her er et link:

Tak for det. Det var morderligt pænt af dig. Men fordi vi er så dårlige til at reklamere for os selv, vil vi gerne have din hjælp. Hvis du har en tosset, fremragende, pinlig eller iøjnefaldende idé til noget, vi kan gøre, så send den til post@ddkkpodcast.dk, så gør vi det! Næsten lige meget, hvad det er!