Spring over navigationen

DDKK: Europas bedste podcast?

Som vi talte om i episode #056, er DDKK Podcast blevet nomineret til at vinde European Podcast Awards. Det gad vi saftsuseme godt! Men det kræver, at du går ind på deres hjemmeside og giver os så mange stjerner, som du synes, vi fortjener. Det håber vi, at du har lyst til! Afstemningen løber frem til medio januar 2013. Her er et link:

Tak for det. Det var morderligt pænt af dig. Men fordi vi er så dårlige til at reklamere for os selv, vil vi gerne have din hjælp. Hvis du har en tosset, fremragende, pinlig eller iøjnefaldende idé til noget, vi kan gøre, så send den til post@ddkkpodcast.dk, så gør vi det! Næsten lige meget, hvad det er!

8 kommentar

 1. Mange tak til alle jer der har stemt! Der er stadig god tid til at indkradse flere stemmer, da afstemningen løber helt frem til januar/februar, så spred endelig ordet. Og igen, tak for stemmerne!

 2. I har hermed fået min stemme. Glædelig Jul!

  • Tak skal du have!

   Men det er så nu, man ville ønske, at man også havde skrevet her, at man skal huske at give os stjerner, ellers stemmer man nemlig bare på at give os 0 stjerner. 🙁

   • Jeg gav jer skam stjerner, så der kan I være helt rolige 🙂

 3. Yay, stjerner! 😀

 4. Hej Drenge.

  Det lyder til I klare jer godt =D hvor er det godt for jer. Jeg ønsker jer held og lykke.

  Hilsen
  Eva

  • Tak skal du have. Vi får jo nok brug for begge dele. 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *