Spring over navigationen

Månedlige arkiver: maj 2011

Skam, skruer og skolopendere

Så har DDKK Podcast præsteret intet mindre end 20 episoder! I dagens anledning har vi ladet en bruger bestemme temaet, og de resulterende emner illustrerer med al ønskelig tydelighed, at det skal vi aldrig, aldrig, gøre igen. Det forhindrer os dog ikke i at gå til opgaven med næsten orgiastisk ildhu, fotografisk hukommelse, solidaritet med arbejderne og en drøm. En drøm om det perfekte menneske.

Download Episode #020 med et gran salt!

I denne uge går vi i kødet på Trey Parker og Matt Stones Orgazmo, som på indtil flere måder går efter den lavthængende frugt. Vi kæmper os igennem Tekken 4 i rollen som Combot, et tydeligt tegn på, at man har en skrue løs. Vi huleforsker os igennem Strit og stumme, med alt hvad det indebærer af stalinistiske fristelser. Og programmets peristaltiske bagstykke bliver Tom Six’ bedste film til dato, The Human Centipede.

Indholdsfortegnelse for Episode #020
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:26:26 – Orgazmo
00:42:35 – Combots eventyr i Tekken 4
00:54:33 – Strit og stumme
01:14:07 – The Human Centipede
01:45:21 – Farvel & tak

Hvis du har kommentarer, eller har gættet hvad episodens tema var, så skal vi bede dig sende et brev til vores e-post-adresse, men ikke skrive en kommentar i DDKKs Salon. Det næste afsnit vil være på gaden mandag d. 6. juni 2011, og du kan som sædvanligt ikke holde dig orienteret vha. RSS, iTunes eller DDKK.

Med venlig hilsen,
(The Human Centi)pödde, Dan og Jack

En ulv, to varulve og en måne …

Du vækkes pludseligt af en gennemtrængende, marvisnende lyd: et ulvehyl! Det skærer gennem nattemørket som en kniv, der er særligt god til at skære gennem nattemørke, og det løber dig koldt ned ad ryggen. Pludseligt kommer du i tanke om dine to følgesvende! Hvor er de? Har de på lumskt lykantropisk vis forvandlet sig til glubske rovdyr, og har de derefter sneget sig bort i ly af natten, nu iklædt pels og bloddryppende hugtænder? Og hvad med månen? Skjuler der sig en kybernetisk fjende på månen? En fjende som kun pønser på at drysse nervegift i sukkeret til din kaffe? Du har én chance for at overleve … DDKK Podcast!!!

Download Episode #019 i vild panik!

I denne episode skal der krydses klinger over HBO’s nye, stort anlagte fantasy-serie Game of Thrones, den svært gennemskuelige varulverøverhistorie Dog Soldiers, Doctor Whos lemlæstede, men klassiske eventyr på The Moonbase og Gabriel Knights hæsligt halvfemsoide, men uimodståeligt charmerende bumlen rundt i det bayerske landskab i The Beast Within.

Indholdsfortegnelse for Episode #019
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:21:39 – Game of Thrones
00:50:16 – The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery
01:07:08 – Doctor Who: The Moonbase
01:19:32 – Dog Soldiers
01:38:42 – Lytterpost og farvel & tak

Igen er temaet en nidkært vogtet hemmelighed, men hvis du alligevel har gættet det, eller i øvrigt har kommentarer, så modtager vi hjertensgerne dit brev på adressen podcast@kaffeklubben.org, eller din talestrøm i vor charmerende salon.

Vi leder stadig efter emne til det store jubilæumsbrag af en 20. episode, så hvis du har et forslag skal du aflevere det et af to ovennævnte steder. Afsnittet vil være på gaden mandag d. 23. april 2011, og det kan du ikke få besked om via RSS, DDKK eller iTunes.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders