Spring over navigationen

Månedlige arkiver: april 2014

I gamle Kegler, smukt til Huse gaae

Hist, hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus. Et hæsligt hus, hvori der bor en hæslig mand. Så hæslig, faktisk, at han må holde hus med en hoben halsstarrige hystader, der gør, hvad de kan for at drive ham fra hus og hjem. Her er ingen hyggelige herligheder, ingen fromme fremtidsdrømme, men blot hemmeligheder, der kunne have til huse i selveste Helvede. Her kommer ånderne til kort, her kommer kortene bag på kartografen, her kommer den perfekte linje ikke Jeremy Irons spor til gode. Med velberåd i hu melder han hus forbi til både åndernes, kortenes og hemmelighedernes hus.

Download i episode #096 til husbehov

I denne episode kommer vi huse i hu. Derfor holder vi hus med Bille Augusts chilenske torskeperser Åndernes hus. Vi tager til åbent hus i den arkitekturtekniske og okkult fabulerende tegneserie House of Secrets. Og til sidst tager vi Kevin Spacey og den politikdæmoniserende tv-serie House of Cards med på det lille hus. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag og velkommen
00:27:01 – Åndernes hus
00:44:27 – House of Cards
01:19:42 – House of Secrets
01:33:00 – Lytterpost, bromance, og farvel og tak

Har du bygget et hus af emmentaler og Humphrey Bogart-referencer, som du gerne vil fortælle os om, eller har du kommentarer eller kritik til denne eller ældgamle episoder, så kan du skrive til post@ddkkpodcast.dk eller efterlade en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 7. maj 2014.

Med venlig hilsen
Dan, Jack og Anders

Stuvende fuldt af det rene Ingenting

Sengen var lidt hård, men det kunne selvfølgelig være meget værre. Det var ikke derfor, han rejste sig. Han var bare lidt rastløs. Det var i dag, det skete, men ikke endnu, og ventetiden var svær at bære. Det slog ham pludselig, at han måske burde lave en kande kaffe, men da han nåede ud i køkkenet, opdagede han, at der allerede var noget på kanden. Måske skulle han bare kigge lidt ud af vinduet? Desværre var udsigten den samme. Træerne var stadig ikke sprunget ud. Gården var tom. Og det var slet ikke i dag, det skete, alligevel. Hmm.

Download episode #095 i et adstadigt tempo

I denne episode har vi valgt tre emner, der alle er historier om ingenting. Vi lægger ud med Ernest Hemingways adstadige lystfisker historie The Old Man and the Sea, så fortsætter vi med Sofia “Francis Fords datter” Coppolas sindige rejseberetning Lost in Translation, og så slutter vi af med The Chinese Rooms sendrægtige spadseretur Dear Esther. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag og velkommen
00:30:40 – The Old Man and the Sea
00:53:12 – Lost in Translation
01:14:36 – Dear Esther
01:37:55 – Lytterpost, og farvel og tak

Skete der en tand for meget for din smag, eller har du kommentarer eller kritik til denne eller for længst glemte episoder, så kan du skrive til post@ddkkpodcast.dk eller efterlade en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 23. april 2013.

Med venlig hilsen
Dan, Jack og Anders