Spring over navigationen

Månedlige arkiver: april 2013

En Slurk Poesie var hip som hop

Hiphoppens vej findes i døden. Hver dag må man meditere over den uundgåelige ost. Hver dag, når ens krop og sind er i hvile, bør man meditere over emmentaler, gouda, gruyere, havarti og syntetiske osteprodukter med habanero. Man bør tænke på at spise en hel Guld-Mammen i sorg over Henry Rollins’ død. Man må filosofere over, hvorvidt sand ost findes i frygt, som Snoop Dogg ville sige, eller om D-Mobs lære om respekt som den sande ost indeholder en større, sandere sandhed. Og hver dag må man uophørligt betragte sig selv som værende ost. Dette er substansen i hiphoppens vej.

Download episode #070 med et fedt flow her.

I denne episode gør vi, hvad det nu end er, man gør med den gamle skole. Med vor store ekspertise inden for hiphop vil vi diskutere Odd Future Wolf Gang Kill Them Alls gesamtkunstwerk, som det kommer til udtryk i reality-sketchshowet Loiter Squad. Så tager vi fat i Jim Jarmusch’ adstadige, hiphoppede samurai-lystspil Ghost Dog: The Way of the Samurai. Og vi slutter af med kampspillet, der en gang for alle kan afgøre, hvem der ville vinde i en slåskamp: Tracy “Ice-T” Morrow eller Henry Rollins, Def Jam: Fight for NY. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:25:31 – Loiter Squad
00:51:02 – Ghost Dog
01:17:36 – Def Jam: Fight for NY
01:38:37 – Lytterpost og farvel & tak

Det var alt for denne gang, og vist også alt, hvad der er at sige om hiphop, ikke? Skulle du have kommentarer eller bare et fedt beat, kan du sende det til post@ddkkpodcast.dk eller aflevere det i en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 8. maj 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Fra skumle sydlige Borge

Farer ind med en hammer! Smadrer mormors porcelænsfigurer, en efter en, de hedder alle Thomas eller Utobias og har alle feber og ville bare se Spongebob. Smadrer din sørgelige hytte med gigantiske fodspor, alle dør rædselsslagne, men alle får lov til at demonstrere deres machismo. To gigantiske bene, og det klør i dem alle for at myrde. Tre Ph.D.’er, men de er alle i meningsløs fysik, i de meningsløse interaktioner mellem mennesker og alle i bund og grund et absurd hævntogt. Kunne man ikke bare for en gangs skyld have søm nok til sin hammer. Ak, det uophørlige, uløselige trekantsdrama!

Smadr-download episode #069 her!

I dette afsnit har vi temaet: Monstre & Borge! En svær en? Ikke for DDKK Podcasts redaktion! Vi kaster os over Tohos klassiske, nej vintage-, kæmpemonsterdrama Gojira fra 1954. Vi tastetæsker os pligtskyldigt gennem The Behemoths Castle Crashers. Og vi myrder os igennem Rick Remenders blodorgie Frankencastle. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:27:18 – Gojira
00:49:56 – Castle Crashers
01:05:45 – Frankencastle
01:26:56 – Vittigheder, lytterpost og farvel & tak

Var der noget, vi ikke fik smadret? Skammede vi os utilstrækkeligt over det, vi smadrede? Skriv til post@ddkkpodcast.dk eller læg en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 24. april, hvor vi finder ud af, hvad der skal ske med de sidste DDKK Podcast-kopper!

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders