Spring over navigationen

Månedlige arkiver: september 2010

3 farver er andet og mere end is

Endelig er kulminationen på den hæsblæsende hyggelige trilogi på gaden (internettet)! De mange anmelderroser og den brede kommercielle succes betyder dog ikke at redaktionen fremover vil hvile på laurbærrene.

Download DDKK Podcast #003 her!

Som dine velvillige værter har for vane har de nøje overvejet, disputeret om og harcelleret over en vifte af vidt varierede kulturelle artefakter. Den specifikke indholdsfortegnelse kan ses nedenfor, og enhver må så med sig selv afgøre hvorvidt vi vejes og findes for lette, eller om næringsbalancen er nøjagtig som ønsket:

Indholdsfortegnelse for Episode #003!
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:06:25 – Mark Z. Danielewskis Only Revolutions
00:20:50 – Krzysztof Kieślowskis Blå, Hvid og Rød
00:39:21 – Mark Evaniers Kirby: King Of Comics
01:00:50 – Puzzle Quest 2
01:21:50 – Breve fra lytterne og farvel & tak

Vi håber at I vil smage på varerne, og som sædvanlig lytter vi ivrigt og beredskabsvillige til kritik, meninger, forslag, rettelser og kommentarer. I denne uge rettes den redaktionelle undskyldning mod samtlige lyttere, fordi redaktionens ellers højteknologiske udstyr har svigtet, og udsendelsen derfor er optaget på udstyr af noget dårligere kvalitet end sædvanligt. Vi beklager de forstyrrelser dette måtte forårsage, og forventer at have alle 8 spor på vores båndoptager klar igen til næste episode.

Hæmningsløst påpasselige og præcise vil vi være tilbage med endnu en episode om præcis 14 dage, altså den 11. oktober, 2010. Vores rss-feed findes hvor det plejer, og det er meget muligt at du også kan finde os i iTunes.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

En stor 2er på Scoville-skalaen

Stik imod alle forventninger, erfaringer og råb om nåde fra vore lyttere er det lykkedes at producere en ny og dynamisk episode af DDKK Podcast!

Download DDKK Podcast #002 her!

Endnu en gang gennemgår, gennemlyser og gennemtærsker jeres ydmyge værter, pödde, Dan og Jack, forskelligt kulturelt vraggods i en velbehagelig og skønsom dialog. Denne gang har vort kollektivt alt-seende øje rettet sig mod nedenstående emner og, i de tilfælde det er “relevant”, tildelt dem point efter Scoville-skalaen.

Indholdsfortegnelse for Episode #002!
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:02:42 – Kane & Lynch 2: Dog Days
00:25:25 – Kane & Lynch tegneserialiseringen
00:41:40 – Fantastic Four Omnibus 1 & Omnibus-formatet vs. Absolute-formatet
00:56:58 – Inception vs. The Matrix

Endnu engang håber vi at I vil lytte med, gestalte meninger, kommentere, kritisere og for alt i verden tage det gode med det onde. Den redaktionelle undskyldning er i denne uge først og fremmest rettet mod Søren, som ingen holder ansvarlig for Kane & Lynch 2.

Hvis stjernerne står rigtigt er vi tilbage med det tredje afsnit af DDKK Podcast om 14 dage, det vil sige mandag den 27. september, det Herrens år 2010. Vores rss-feed findes ikke længere, og senere på dagen skulle vi også kunne findes i den online musikbutik iTunes.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders