Spring over navigationen

Månedlige arkiver: august 2012

I glemsels bog er skrevet

Sindets krinkelkroge er uransaglige, det vidste Quintillian i hvert fald med sikkerhed. Der var dog ikke så meget andet, han vidste, så mens han vandrede rundt på må og få i førnævnte krinkelkroge, kunne han ikke lade være med at overveje, hvad han egentlig lavede der. Skruen i den ene lomme og bolden i den anden var ikke til megen hjælp, men hvis han bare vandrede videre, måtte han da før eller siden støde på nogen. Tolv minutter senere var han jaget på en hæsblæsende flugt af det blodtørstige og altædende reptil, som tankeløst hærgede i hans sinds tågede korridorer.

Download episode #053 her, selvom du ikke kan huske hvorfor

I denne episode glemmer vi alt om tid og sted i sympati med de amnesiramte protagonister i vore emner. Først besøger vi den gådefulde dimension med den behagelige røst, The Twilight Zone (1959), hvor vi forsøger at regne ud, hvad der egentlig er sket i fire forskellige episoder. Dernæst tager vi selv føringen, når skuffer og døre skal åbnes møjsommeligt i en søgen efter tabte minder i computerspillet Amnesia: The Dark Descent. Og til sidst forsøger vi hovedløst at holde trit med den glemsomme hokuspokus, som Guy Pearce udsættes for i Memento. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:28:30 – The Twilight Zone: Where is Everybody?, Judgment Night, A World of Difference, Five Characters in Search of an Exit
00:48:05 – Amnesia: The Dark Descent
01:03:23 – Memento
01:28:30 – Hukommelsestabs-top 3 og farvel & tak

Hvis du har meninger, kommentarer eller forslag, eller hvis du kan huske, hvor det nu var, vi lagde vores nøgler, så skriv til post@ddkkpodcast.dk, eller læg en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, tirsdag den 12. september 2012, og du kan som altid ikke lade dig underrette af vort RSS, via iTunes eller simpelthen ved at besøge ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Gamle drenge

Der var kun en ting, der var blevet lettere med alderen, og det var at resignere. Da Orla hørte sine led knage og brage, bortset fra dem, der knirkede, da han forsøgte at rejse sig op, overvejede han det endnu engang. Men for en gammel dreng som ham, en gammel slagterhund, var der kun et at gøre, og det var at komme op at stå igen, komme ud i regnen, trave igennem den, som var den et tiltrængt grødomslag, indtil han fandt sit næste offer, indtil han igen skulle igennem rutinen, ritualet, før han igen skulle vende tilbage til det, der var engang. En gang til.

Download episode #052 her, før den bliver for gammel

Med det her afsnit har vi lavet podcast i lige præcis to år. Et hver 2. uge i 104 uger. Derfor skal temaet selvfølgelig være gamle fyre. Vi starter med et dystert blik ud i fremtiden, hvor børn kører på motorcykler med gatling-geværer og Superman kun kan tænke på alle drengene i Normandiet, som det skildres i Superman: At Earth’s End. Dernæst tåger vi os gennem de endeløse, forvrøvlede monologer og det knivskarpe klarsyn i Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Og endelig lader vi os spærre inde i 15 minutter sammen med fulde, dødbringende Oh Dae-su i Chan Wook-Parks hævn-epos OldBoy. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:26:55 – Superman: At Earth’s End
00:51:24 – Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
01:18:06 – OldBoy
01:45:20 – Farvel & tak

Er du selv sur over, hvor gammel du er, eller synes du, at nogle gamle fjolser som os skulle holde vores mund, så kan du skrive en kommentar her på siden eller en e-post til adressen post@ddkkpodcast.dk. Vi er tilbage igen om 14 dage, altså tirsdag den 28. august 2012, og det vil selvfølgelig ikke blive bekendtgjort via RSS, iTunes og ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen
Dan, Jack og Anders