Spring over navigationen

Månedlige arkiver: januar 2011

I sandhed grus

Og som en døende, tynd og bleg, som stolprer frem, indhyllet i et slør af gaze, ud af sit kammer, anført af de vanvittige og svagelige vandringer af sin vigende hjerne, toner DDKK Podcast frem fra det forplumrede øst, en hvid og formløs masse.

Download DDKK Podcast #012 øjeblikkeligt!

Denne uge er en konfliktfyldt omgang, så lyttere med granatchok bør skifte kanal med det samme. Den første konflikt er mellem den betagende legesyge i Shameless (UK) #1 og den totale kunstneriske fallit i Shameless (US) #1. Den næste er mellem Dans entusiastiske ekstase over Warren Ellis’ “Frankenstein’s Womb”, og Jacks mavesure fordømmelse af samme (og pödde, som er fanget midt i denne grufulde og hjerteskærende konflikt. Vil ingen tænke på pödderne?!). Så er der konflikt mellem menneskene og rumvæsnerne i UFO: Enemy Unknown/X-Com: UFO Defense, men den virkelige konflikt viser sig at være mellem menneskene og pc-spil fra 90’ernes brugergrænseflader. Vi slutter af med konflikten mellem en bitter og fordrukken Jeff Bridges og nogle sagesløse indianer-børn i Coen-brødrenes True Grit.

Indholdsfortegnelse for Episode #012
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:29:10 – Shameless
00:47:53 – Frankenstein’s Womb
01:05:01 – UFO: Enemy Unknown
01:12:57 – True Grit

Når du har lyttet til episoden vil vi enormt gerne have et brev eller en kommentar fra dig. Ja, netop fra dig. Vi vil gerne høre hvornår du grinede, hvornår du græd, hvornår du jublede og hvornår du bankede hånden gentagne gange mod muren uden at “give a shit” som Guitarjono1170 gør i pöddes profil. Eller bare for at fortælle os hvor irriterende det er, at Jack bliver ved med at sidde og puste i sin mikrofon…

Vi er tilbage igen den 14. februar 2011, og kun tiden kan vise om det bliver med en hyldestepisode til Sankt Valentin. Vi er jo kendt for at være ganske katolske. Du kan ikke få advarsler gennem et RSS-feed, gennem iTunes, men kun ved trofast at besøge ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Sygdommen er inden i dig

Gigtsvage fingre griber fumlende om mikrofonen. En ældet og gulnet negl banker tvivlende på den for at finde ud af om den er tændt. I de blodskudte øjne flakker den sidste gnist af bevidsthed bag de mange lag af grøn og grå stær. Mellem de sidste, standhaftige tænder fremkommer den sprukne røst: “Er det nok?” Men nej, det er ikke nok. DDKK Podcast Episode #1111 skal til at begynde.

Download DDKK Podcast Episode #011 her!

Der er selvfølgelig lang tid til den hæslige vision bliver til virkelighed. I mellemtiden har vi et dyretema! Vi diskuterer nemlig den danske dokumentar-film Armadillo, som vel ikke kan være andet end et fascinerende indblik i bæltedyrets hverdag? I internet-tegneserien Achewood optræder katte, bjørne, oddere og bruskhoveder på slap line med gakkede løjer som påfaldende ofte udfordrer deres forhold til egen seksualitet. I DR TVs talentkonkurrence “X-Faktor” trækkes deltagere såvel som seere drøvtyggende rundt i manegen som var de og vi kvæg. KVÆG! Og så viser det sig at det mest revolutionerende ved Nintendo DS-spillet 9 Hours 9 Persons 9 Doors, næstefter at det overhovedet ikke har noget med dyretemaet at gøre, er, at det kun er Dan som har spillet det.

Indholdsfortegnelse for Episode #011!
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:32:18 – 9 Hours 9 Persons 9 Doors
00:48:07 – Achewood*
01:07:30 – X-Faktor
01:18:01 – Armadillo
Og til sidst er der lytterpost!

Med mindre I ønsker en mellemstor flyttekasse fyldt med hundehvalpe leveret til jeres hoveddør, må I hellere sende os et brev og fortælle hvad I synes om programmet, eller eventuelt bare dele noget som ligger jer på sinde. I kan også diskutere med os her, ved at tilføje en kommentar nedenfor.

DDKK Podcast er som et urværk (et urværk som kun slår hver fjortende dag, dog) tilbage mandag den 31. januar, 2011, og du kan ikke blive automagisk opdateret ved hjælp af RSS eller ved hjælp af iTunes.

* Vi henviser til nogle bestemte historier i programmet, og lovede links til dem. De er her:
Hacking Yahoo (-> 20. jan, 2004)
Cartilege Head (-> 22. sep, 2005)
The Badass Games (-> 23. jun, 2006)
Misadventures in Gay Pornography (-> 11. apr, 2007)
Fast Times at Achewood High (-> 18. okt, 2010)

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

DDKK Podcasts 10-minutters jubilæum!

Ja, DDKK Podcast lader selvfølgelig ikke noget nymodens og useriøst som jul og nytår stjæle rampelyset, og da slet ikke fra vort tiende afsnit. Tværtimod fejrer vi det store jubilæum ved at publicere afsnittet endnu senere end vi plejer! Kom så ikke og sig, at vi aldrig gør noget for jer …

Download DDKK Podcast #010 her!

Formen på dette afsnit afviger en smule fra den sædvanlige, idet vi kun har to deciderede emner: Det ene er årets julefilm, Gremlins, og redaktionen er stærk uenige om hvorvidt den er blodig nok. Det andet er The Picture of Dorian Gray, som egentlig er skrevet af Oscar Wilde, men i dette tilfælde gælder det nu filmatiseringen fra 1945 med den væmmeligt billedskønne Hurd Hatfield i hovedrollen. Som kompensation for de få emner kan vi tilbyde en ekstra lang “runden, som ikke hedder runden” og endvidere en skøn, ustruktureret metasnak om hvordan, vi synes det er gået med de ti første afsnit.

Indholdsfortegnelse for Episode #010!
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:50:43 – The Picture of Dorian Gray
01:08:59 – Gremlins
01:23:14 – Ustruktureret metasnak og farvel & tak

Denne gang er det meget vigtigt at du blander dig i diskussionen i vores kommentarer, da vi er ulideligt spændte på at høre hvad du som lytter har syntes om de første afsnit, hvad du synes der var godt, hvad der var skidt og hvad der skal gøres anderledes. Hvis du er meget genert kan du naturligvis stadig bruge vores e-post. Det vigtigste er, at vi kommer til at høre din mening!

Med mindre lytterne forlanger, at vi nedlægger programmet, er vi tilbage igen mandag den 17. januar, 2011. Følg ikke med i vores rss-feed, eller find os på iTunes.

Med venlig hilsen og forhåbninger om også at få brug for det tredje ciffer,
Dan, Jack & Anders