Spring over navigationen

Vi må gå nu

Du sidder med dit øje fast klemt i, og venter på det tidspunkt, hvor du må gå. Du er omgivet af mennesker, du aldrig kommer til at kende, men alligevel må du tage afsted for at sprede ordet om det, du har fundet. Den lune brise kærtegner din skaldede isse, ligesom den kærtegner den golde jord, der omgiver dig. Tiden til navne er forbi, ligesom tiden til at vide og dø. Du må efterlade alt, hvad du har kendt, men jeg ved, at din tid først lige er begyndt. Kan den blive det, du vil have? Kan den blive alt?

Download episode #049 for at få svaret.

I denne episode har vi som tema valgt et af de emner, som er allermest oppe i tiden, som er helt centralt for zeitgeisten, så at sige, nemlige “skaldede mænd med tal som navne”. Vi starter med Garth Ennis’ superhelte-satire The Boys, fortsætter med George Lucas’ robotdebut THX 1138 og slutter med den danske spilsucces Hitman: Blood Money.

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:23:46 – The Boys
00:45:05 – THX 1138
01:05:00 – Hitman: Blood Money
01:24:58 – Skaldet meta-sniksnak, lytterpost og farvel & tak

Hvis du vil dele dine personlige sejre og nederlag med os, kan du skrive til  tabt@ddkkpodcast.dk eller i en kommentar her på siden. Vi er tilbage om fjorten dage, men langt fra som sædvanligt! I anledning af vores episode #050 vil vi nemlig den 17. juni 2012 transmittere en helt særlig, direkte lytteroplevelse! Der vil være nærmere detaljer om, hvordan du kan deltage i dette festfyrværkeri af fest af sjov, når vi nærmer os datoen. Hold derfor ikke øje med din RSS-læser eller ddkkpodcast.dk! Din iTunes kommer næppe til at være nogen nytte til i denne sammenhæng.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

4 kommentar

 1. Hej Dan, Jack og Anders!
  Jeg har i min tid på denne jord, brugt rigtig meget tid på at spille Hitman: Blood Money, og er af den opfattelse, at det ikke bare er et af de bedste spil produceret i Danmark, men måske i hele verden. Jeg tænkte jeg ville lægge en lille kommentar herinde, da jeg synes spillet er berettiget til lidt mere ros end det fik under podcasten. Jeg kan godt se, at spillet måske kan være svært at gå til, når man først og fremmest ikke gider spille et snigespil (Jack), men der er altså rigtig meget dybde at dykke ned i. Hitman er ikke et af den slags spil du spiller for historien, det handler fanme om gameplay, og trail and error. Det at se Don Fernando vælte ud over balkonen, efter et perfekt skud fra min sniper, eller se operasangeren skyde sin co-star, med den autentiske pistol jeg plantede i hans garderobe, i stedet for hans sædvanelige rekvisit. Det er den slags der får mig til at frydes over Bloodmoney. Det kan godt være det ikke har den mængde frihed, som man kunne ønske sig, men det har squ åbenhed og legesager galore. Det er fyldt til randen med stil og personlighed.
  Hitman handler om den perfekt eksekverede plan, helt ned i de fin-tunede bevægelser. Jeg kan godt forstå at Hitman er et spil der kræver tålmodighed, men hvis du fordyber dig i det, er det et fantastisk tilfredsstillende spil. Jeg kan personligt ikke vente til Hitman: Absolution udkommer senere i år.

  Mvh. Overgaard
  Rank: Silent Assassin

 2. Dette afsnit dukkede aldrig op i mit feed, og jeg kan ikke finde det på min telefon. I stedet dukkede alle episoderne 10-29 op som nye. Er der sket en fejl? Og bliver den rettet, så jeg kan lytte til dette, sandsynligvis, fantastiske afsnit.

 3. Nå, jeg fik løst det, ved at tilføje to andre subscriptions. Så det skal I ikke spekulere over.

  • Fejlen skete sådan set alle de tidligere gange, feedet blev opdateret, og #049 er skam også i det, men rss-klienter har lidt varierende intelligens-niveauer. Alle fejl er rettet nu, og skal forhåbentlig aldrig ordnes igen, men jeg beklager selvfølgelig besværet. Du kan altid få alle afsnit her på adressen!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *