Spring over navigationen

Live fra Nordvest!

17. juli 2012, kl. 20:00!

Ja, du dårende dejlige lurendrejer af en lytter, du hørte rigtigt! DDKK Podcast sendte, i anledning af episode #050 (!), direkte fra DDKK Podcast ApS.’s hovedkvarter og lydstudie i det nordvestlige København!

Du kan downloade løjerne her:
Direkte download
Torrent
Hvis du er i besiddelse af en BitTorrent-klient, bliver vi rigtig glade, hvis du bruger den sidstnævnte løsning, især hvis du hjælper med at seede. Båndbredde er nemlig både dyrt og knapt.

Du skulle have lyttet med, hvis du altid har undret dig over, hvordan en episode af dit yndligs-radioprogram egentlig bliver til. Vi lovede, at det ville blive hyggeligt, og du fik mulighed for både at se, hvad vi ser og spiller, og at sludre med os i en såkaldt “chat-boks”. Det var nødvendigt at oprette en justin.tv-profil for at snakke med, men det var så nemt som alt andet!

Vi startede med at vise The Running Man, et fremragende og æstetisk nervepirrende stykke russisk socialkonstruktivisme med den berømte andalusiske poet/profet Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

Derefter udfordrede vi hinanden i en dyst på paratviden og mandsmod, da vi gav os til at bekrige hinanden i det poststrukturalistiske performance-eksperiment Street Fighter X Tekken.

Husk! Det var kl. 20! Og kan downloades her!

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

2 kommentar

  1. Hvaa, kan podcasten stadig opleves et eller andet sted?

    • Vi arbejder på at få den lagt op. Vi skal lige finde den rigtige tekniske løsning, og så sker det. Og så vil internettet kunnen få sin Hugo/Steve-Vs-Hugo/Steve-action!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *