Spring over navigationen

Hullet i tidens tand

Hvis der var en del af jobbet, som Mondrian hadede, så var det at læse de tidsrejsendes dagbøger, før de blev arkiveret, som regel lodret og som regel for evigt. Mage til opblæste, lommefilosofiske sludrechatoller skulle man lede længe efter. Derfor kunne han godt lide at rejse tilbage i tiden og ændre i de tidsrejsendes liv, så det blev sjovere at læse. Nå, så du har reddet verden fra reptilianerne og det bayerske Illuminati? Nu har du reddet den fra et harmløst forskningsagentur. Du er så bad-ass, at dit kaldenavn er “Dutch”? Nu hedder du Sissel, selvom du er en mand. Vent, fik du lige riddertitlen Sir Boss? Sir Boss?! Her skal Mondrian vist ikke have noget i klemme.

Download episode #041 gennem tid og rum!

Denne episode handler om tidsrejser, både som de udføres af håbefulde “gal videnskabsmand”-aspiranter med en mikrobølgeovn og en mobiltelefon henne i Japan, af døde detektiver med hukommelsestab og deres firbenede følgesvende ved hjælp af “spøgelsestricks”, og af skabsimperialistiske, amerikanske mekanikere fra århundredeskiftet.

Indholdsfortegnelse for episode #041
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:27:25 – Steins;Gate
00:41:50 – Ghost Trick: Phantom Detective
00:57:50 – A Connecticut Yankee in King Arthur’s Court
01:21:42 – Lytterpost og farvel & tak

Vi kæmper stadig med at sammensætte en helt episode, som kun er baseret på lytterforslag, og derfor vil vi meget gerne høre, hvad du meget gerne vil høre os tale om, når du lader dig inspirere af emnet teknokrati. Send dine forslag, sammen med alt, hvad du ellers måtte have af dannelsesromaner, skæbnefortællinger og krakilske kommentarer, til vores e-post, vores kommentar-sektion, vores Facebook-fællesskab, vores Google+-side eller vores Twitter. Alternativt kan du tape en besked fast til bænken i det nordlige hjørne af krydset mellem Tagensvej og Jagtvej.

Vi er tilbage igen om 14 dage, tirsdag den 27. marts 2012, med et emne, som måske, måske ikke er inspireret af det 20. århundredes svar på Rick Santorum. Vi håber, du vil være med, ikke via RSS, iTunes eller ddkkpodcast.dk!

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

6 kommentar

 1. Jack var lidt lunken omkring Steins;Gate. Hvorvidt det skyldes brugen af semikolon i titlen kom vi aldrig ind på? Noget andet vi ikke kom ind på var seriens enkeltstående sejeste scene. Den er her:

  • Deres formastelige brug af semi-kolon er selvfølgelig svær at komme uden om, men det er primært fordi det er så røvkedeligt, at jeg ikke kan lide det.

   Den der scene kan dog (næsten) redde fadæsen!

  • Nu med Dr Pepper, eller som vi siger her på DDKK Dr;Pepper:

 2. Man kan godt blive sådan lidt træt af at holde øje med sin postkasse. Voyeurisme uden damer er lidt nederen. Men, damn it, jeg gør jo bare, som Wyoming Bob sagde!

  • Ja, vi har jo haft en del problemer med DHL, så vi har besluttet os for at skifte logistik-leverandør. Jeg kunne desværre ikke, på trods af det store volumen, DDKK Podcast sender, få en UPS-mand til at komme før mandag, men du skulle have den tirsdag. Ama’r halshug!

 3. In King Arthur's Court


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *