Spring over navigationen

Nøgen, for Satan

Coppelius begyndte – men blev afbrudt af en dueblå folkevogn, som mere forvirret end hektisk slingrede lidt fra side til side, før den som en vejrbidt og let fordrukken vagabond faldt til ro i vejkanten, hvor den nød et øjebliks salig ro, før en ansigtsløs, eller i hvert fald øjenløs, mand med manisk knyttede næver landede med et øresønderrivende brag oven på den efter et sørgmodigt mislykket forsøg på at bestige en stige – at tisse.

Download en mørk og stormfuld episode #040

Denne tirsdag vil vi gerne byde jer lyttere velkommen til den gotiske episode. Det betyder, at vi skal forbi den frygtindgydende E.T.A. Hoffmanns ikke mindre frygtindgydende novelle “Der Sandmann”, som har været inspirationen til både det ene og det andet. Vi følger op med et af de mange, mange lavpunkter i Luigi Batzellas karriere, nemlig den frygtindgydende dårlige film med den frygtindgydende gode titel Nuda per Satana (ja, det betyder nøgen for Satan). Vi slutter af med rollespillenes svar på køkkenvask-realismen med det tysk producerede og tysk underholdende Gothic.

Indholdsfortegnelse for episode #040
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:29:40 – E.T.A. Hoffmann: Der Sandmann
00:50:59 – Nuda per Satana
01:10:15 – Gothic
01:30:08 – Lytterpost og farvel & tak

Vi fortsætter vores indsamling, nej, vores høst af lytteremner. I sidste episode bad vi jer indsende forslag til emner, der handlede om frugt. Denne gang skal I lade jeres kreativitet anspore af emnet en mose. I skal altså sende os forslag til emner, I gerne vil have os til at tale om, og som handler om en mose.

Jeres forslag kan sendes sammen med ris, ros og sladderhistorier om Mikkel Munch-Fals til vores epost-adresse eller de kan efterlades i kommentarerne herunder. Vi er tilbage igen om 14 dage, nemlig tirsdag den 13. marts 2012, og du kan ikke få besked via RSS, iTunes eller ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Én kommentar

  1. Mange tak for alle de frugt-emner vi modtog. Dermed er vi kommet godt fra start med vores allesammens lytter-tema-episode! Til næste gang efterspørger vi, som nævnt, emner der handler om en sump. Så send os endelig en mail eller skriv her på siden.

    For nu skal vi jo ikke have Dan til at tabe ansigt hvis hans sump-emne ikke får lige så mange fede foreslag som mit frugt-emne fik. The battle is on!

    Og hvis man har lyst til at opleve Nuda Per Satana fra sikker afstand, så er traileren her. Der er rullefald i starten 00:30 og edderkop tæt ved slutningen 03:30. Derudover må der siges at være tale om falsk markedsføring, da der giver et indtryk af at de kun er nøgne omkring 50% af tiden, og det er slet ikke nok…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *