Spring over navigationen

Som døde Fisk i grumset Vand

Han talte atter skridtene. 75. Det faktum, at de to fisk var adskilt af præcis 75 skridt fascinerede ham af en eller anden grund mere, end at de overhovedet var der. To fisk kunne trods alt havne her i ørkenen, milevidt fra nærmeste busstoppested, på et væld af måder. Flyaffald. Forbipasserende inuitter. Mislykkede teleportationseksperimenter. Men at de skulle være præcist 75 skridt fra hinanden? Var det en form for ritual? Markerede linjen en form for overgang fra en tilstand til en anden, måske fra en verden til en anden? Hensunket i tanker kom han, som så ofte før, til at sparke til fisken.

Få episode #075 på krogen her

I anledning af denne andægtige atomepisode har vi valgt at lade Troels Høegh spille rollen som redaktør for en dag, og han har valgt, at emnet skal være fisk. Derfor drog de tre bedagede værter på valfart til Den Blå Planet, som er en stor bunke sølv, hulter til bulter og fyldt med fisk. På lidt mindre gyngende grund gebærdede vi mindst to gnavne gigafisk ind i buret til en cage fight mellem Dinoshark og Mega Shark vs. Giant Octopus. Og til sidst bevæger vi os ind i en tryg favn, omgivet af trygge rammer, da vi på flere måder vender tilbage til flere ting i Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. God fornøjelse!

Indholdsfortegnelse
00:00:00 – Goddag & velkommen og “hvordan Troels Høegh endte som redaktør”
00:24:52 – Den Blå Planet
00:45:22 – Cage Fight: Dinoshark vs. Mega Shark vs. Giant Octopus
01:23:30 – Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
01:48:32 – Lytterpost og farvel & tak

Skulle du have lyst til at dele en gammel historie om et save game, eller har du hørt episode #046 og bemærket, at vi faktisk havde fat i den gale gerningsmand i Still Life, eller har du bare lyst til at kommentere dette eller hint, så kan du sende en mail til post@ddkkpodcast.dk eller lægge en kommentar her på siden. Vi er tilbage igen om 14 dage, onsdag den 17. juli 2013.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack og Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *