Spring over navigationen

Sort uheld

Man vågner i en køjeseng man ikke kender og slår prompte hovedet imod sengen ovenover. Mens man drikker sin morgenkaffe knækker hanken pludselig af koppen, som med sit nedslag knuser underkoppen og sprøjter kaffe udover både blondedugen og din nye, hvide skjorte. Mens du strammer snørebåndet sprænger det, og du lander tungt, lige på halebenet. Regnen siler ned, og bussen kører ufortrødent forbi dit busstoppested med høj fart, så du tilsøles af det grumsede gadevand. Det må være den 13.

Download DDKK Podcast #013 med forsigtighed!

Vi var godt i gang med at optage karrierens bedste afsnit, med fyndige segues, knivskarp kommentar og vidtløftigt vid. Sådan gik det i cirka en time, indtil vi havde udtømt og gennemanalyseret tre af vore fire emner. Og så opdagede vi, at vi havde glemt at optage. Man vil derfor bemærke at afsnit #013 er ret kort i forhold til hvad det plejer at være. Vi har dog lyngennemgange af både The Saragossa Manuscript, en forfærdelig og forfærdeligt lang, polsk film fra 60’erne, Bob’s Burgers, en hyggelig, uforpligtende tegnefilm og Rhythm Heaven, det mest rytmiske af alle rytmespil til Nintendo DS. Dernæst gennemgår vi grundigt tegneserien Elephantmen, og trøster os til sidst med lidt lytterpost.

Indholdsfortegnelse for Episode #013
00:00:00 – Goddag & velkommen
00:02:22 – The Saragossa Manuscript
00:03:07 – Bob’s Burgers
00:03:43 – Rhythm Heaven
00:04:38 – Elephantmen
00:29:09 – Lytterpost og farvel & tak

Hvis du skulle have lyst til lette vor byrde, salve vor sorg, eller at skælde os ud for at være så dårlige uheldige, skal du skrive til post@ddkkpodcast.dk eller i vores kommentarer.

Hvis vi overlever så længe skulle vi gerne være tilbage med et nyt afsnit mandag, den 28. februar, 2011. Du kan ikke få fat i det næste afsnit ved hjælp af vort RSS-feed, iTunes eller ddkkpodcast.dk.

Med venlig hilsen,
Dan, Jack & Anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *